1. Fietsen inbegrepen
  2. Fietsroutekaart inbegrepen
  3. Ten minste 5 dagen op voorhand boeken

Arrangement Fietsparadijs Limburg

Zin in een bijzondere ervaring? Wat dacht je van fietsen door het water? Bij ons kan alles! De fietsroute door het water leidt jullie door een 212 meter lang pad met water op ooghoogte aan beide zijden. Tijdens de fietstocht door het water kan je prachtige watervogels en zwanen bezichtigen in hun natuurlijke habitat.

 
Meer info
 
 

Dit arrangement kan je boeken op volgende bestemming:

 

Fietsvakantie in het hart van Limburg

Verblijf in Houthalen-Helchteren en ontdek één van de vele, prachtige fietsroutes die Limburg te bieden heeft. Dankzij ons fietsarrangement hoef je zelf niet meer te sleuren met fietsen, maar geniet je van onze volledig uitgeruste fietsen ter plaatse. De fietsen zullen op het domein aanwezig zijn en de fietssleutels zullen klaarliggen in het geboekte appartement. Om de fietstocht optimaal te beleven is er ook een fietsroutekaart van in en rond Limburg inbegrepen in dit arrangement. Op deze kaart staat het volledige fietsroutenetwerk met alle knooppunten en 10 uitgestippelde fietsroutes. De fietsen mogen gedurende het volledige verblijf gebruikt worden.

Er wordt een onderscheid gemaakt tussen dames-, heren- en kinderfietsen. Tijdens het boekingsproces kan je bij ‘Opmerkingen’ ingeven welke fietsen je wenst te gebruiken. Indien je kinderzitjes wenst, kan je dit hier ook vermelden.

 

Na het selecteren van data en aantal personen zie je de totaalprijs. Dit is meteen ook de goedkoopst mogelijke totaalprijs (inclusief fietsen en fietsroutekaart). Bij vragen, chat gerust met ons!

Om dit arrangement te kunnen reserveren moet je minstens 5 dagen voor je gewenste aankomstdag boeken.
Dit arrangement is enkel boekbaar via deze pagina.
*Minimum 2 nachten tijdens schoolvakanties en verlengde weekends.

Als je dit arrangement boekt, ga je automatisch akkoord met de voorwaarden. Bekijk hier de voorwaarden.