1. Tickets inbegrepen
  2. Voor het volledige gezin
  3. Geldig van 01/12/2018 tot 31/12/2019*
 

Arrangement Plopsa Indoor Hasselt

Een vakantie met de kids in het mooie Limburg staat gelijk aan de perfecte combinatie tussen ontspanning en inspanning. Zo heeft Limburg voor klein en groot veel leuks te bieden. De ene dag lekker gezellig op wandel met de familie, maar daar tegenover staat een daguitstapje naar Plopsa Indoor Hasselt. Plopsa Indoor is een overdekt themapark, en is dus perfect bij alle weersomstandigheden. Het park heeft een uitgebreid aanbod aan gekke attracties, kindvriendelijke restaurantjes en dolle shows met jullie favoriete helden. Kort samengevat, dit wordt een onvergetelijke tijd!

 

Dit arrangement kan je boeken op onderstaande bestemming:

 

Overnacht in onze comfortabele vakantieverblijven in Houthalen-Helchteren en krijg tickets voor Plopsa Indoor Hasselt voor het hele gezin. Dit arrangement kan geboekt worden bij een minimum verblijf vanaf 2 nachten. Hoe lang je komt, kies je dus lekker zelf! 
Dit arrangement is enkel boekbaar via deze pagina.

 

Selecteer je gewenste aankomst- en vertrekdatum om de beschikbare bestemmingen te zien.
De combinatie van je verblijf en activiteit is een aanbod van Holiday Suites. Holiday Suites is echter niet aansprakelijk voor het verloop van de bijgeboekte activiteit. Voor vragen of klachten over de activiteit, gelieve de organisatie zelf te contacteren.

Contact gegevens:
+32 (0)11 29 30 40
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt
www.plopsaindoorhasselt.be
*Minimum 2 nachten tijdens schoolvakanties en verlengde weekends.