Vakantie in Bray-Dunes

Bray-Dunes is de eerste badplaats als je Frankrijk binnenkomt, gelegen aan de Frans-Vlaamse Opaalkust. Deze gezellige badstad is omgeven door twee natuurreservaten, Les Dunes Marchand en Les Dunes de Perroquet. Ideaal om te fietsen en te wandelen. Ontdek onze 5 vakantieresidenties.

 
 
  1. 4 tot 6 personen
  2. Zicht op zee
 
 
 
  1. 4 tot 6 personen
  2. Dicht bij Plopsaland
 
 
  1. 4 tot 6 personen
  2. Zicht op de duinen
 
 
 
  1. 2 tot 4 personen
  2. Op 50 meter van het strand
 
 
  1. 2 tot 6 personen
  2. In hartje Bray-Dunes
 
 

Op vakantie in Noord-Frankrijk

Vanuit Bray-Dunes is het minder dan 15 minuten rijden naar De Panne en Plopsaland. Dé ideale uitvalsbasis voor tal van leuke activiteiten dus! Bovendien is het openbaar vervoer gratis tijdens het weekend. Verkies je een appartement met zicht op zee? Of een vakantieverblijf in het centrum? Maak je keuze uit onze vijf vakantieresidenties.

Kindvriendelijke vakantieverblijven dicht bij Plopsaland De Panne

Graag een familie-uitstap naar Plopsaland De Panne? Maar wil je ’s avonds toch in alle stilte en rust genieten? Dan is deze plek een échte aanrader. Onze residenties liggen op slechts enkele kilometer van het pretpark. Ideaal om na een dagje genieten van meer dan 50 attracties tot rust te komen. Dat maakt van dit gezellig dorpje de meest kindvriendelijke vakantiebestemming aan de Franse Opaalkust.

Carte Plopsaland De Panne
 
 
Toon meer accommodaties
 

Activiteiten & omgeving

Wat kan je allemaal doen in Bray-Dunes? Van minigolf tot tennis; deze badstad heeft het! Hier leer je wavekarten, kitesurfen, zeilen… Noem maar op. Of liever een uitstapje naar attractiepark Bellewaerde, Duinkerke of Lille? Wie in is voor een leuk en gezellig evenement heeft geluk. Benieuwd? De evenementenkalender vind je aan de rechterkant op elke bestemmingspagina. Klik hier en ontdek meer over Bray-Dunes en omgeving.

Eten & drinken

Aan zee is er één iets dat echt overheerst. VIS! Lekkere, verse vis! Zoek je favoriete restaurant en geniet. Mogen we een tip geven? De mosselen zijn er heerlijk! Culinair tafelen met zicht op zee?! Check!

Honden welkom

Bij Holiday Suites zijn honden en andere huisdieren toegelaten in de vakantieverblijven. Neem dus gewoon jouw huisdier mee op reis! Wandelen op het strand met de hond, spelen in het bos… Fantastisch toch?! Wens je meer info? Klik hier!

Bekijk de video en laat je verrassen door Bray-Dunes.