Ontdek hier ook activiteiten van onze andere bestemmingen!

39 Resultaten

Golfsurfen op de Noordzee

Golfsurfen in België? Het kan! Bij Surfclub De Kwinte in Westende kan je een surfplank huren om jezelf op de golven te storten.

Meer

Rederij Seastar

Rederij Seastar biedt tal van (leerrijke) excursies aan voor klein en groot, zowel in Nieuwpoort als langs de ‘Vlaamse Velden’ in de Westhoek.

Meer

Westfront Nieuwpoort

Bezoek het ruiterstandbeeld van Albert I en ontdek het verhaal van de onderwaterzetting van de poldervlakte tijdens WO I.

Meer

Een namiddag waterplezier in Plopsaqua

Naast Plopsaland De Panne, vind je Plopsaqua. Het coolste waterpretpark aan de Belgische kust. Trotseer samen met Wickie de Viking de hoogste golven in het stormbad en zoveel meer!

Meer

Boudewijn Seapark

Het Boudewijn Seapark, vroeger gekend als ‘Boudewijnpark’, is een themapark dat bestaat uit een pretpark met tal van leuke attracties.

Meer

Brugge – het Venetië van het noorden

Is het de set van een sprookjesfilm? Is het een openluchtmuseum? Nee, het is Brugge; een middeleeuwse stad om U tegen te zeggen! 

Meer

Plopsaland De Panne

In dit pretpark aan de Belgische kust stap je binnen in de wondere wereld van Studio 100. Bumba, Mega Mindy en vele anderen staan te popelen om jou een onvergetelijke dag te bezorgen!

Meer

Natuurreservaat ‘De IJzermonding’

In dit prachtige natuurgebied volstrekt zich een uniek fenomeen. De Ijzer is de enige Belgische rivier die rechtstreeks uitmondt in de Noordzee.

Meer

Kinderboerderij De Lenspolder

In deze kinderboerderij kunnen kinderen in aanraking komen met het echte boerderijleven. Hier kunnen ze landbouwproducten ontdekken en ook zelf verwerken.

Meer

De Rotonde Westende

Of je nu gek bent op architectuur of niet, je kan Westende gewoonweg niét bezocht hebben zonder het Grand Hôtel Belle Vue, beter gekend als 'De Rotonde', bewonderd te hebben.

Meer

Erfgoedwandeling

Snoepen van cultuur en architectuur terwijl je de zeelucht inademt én voorzichtig aan je conditie werkt? Dat kan in Westende, dankzij de erfgoedwandeling.

Meer

Adventure Island Nieuwpoort

The Outsider Coast heet je graag welkom op het Adventure Island! Hier kan jong en oud terecht voor een dag vol plezier en ontspanning.

Meer

Gipsy Speeltuin Nieuwpoort

Het Adventure Island in Nieuwpoort opent deze zomer een nieuwe Gipsy Speeltuin. Hier kunnen de kindjes zich naar hartenlust uitleven in de speleobox, op het springkasteel, ...

Meer

Kickbike Nieuwpoort

Ben je de fiets een beetje moe, of wil je eens iets anders proberen? Vanop het Adventure Island in Nieuwpoort kan je vertrekken voor een tochtje met de Kickbike.

Meer

Kajak Nieuwpoort

Wil je graag een toertje maken door Nieuwpoort op het water? Het kan met de Kajak! Dobber rustig over het kanaal en geniet van de omgeving.

Meer

Laserbattle Nieuwpoort

Paintball is out, Laserbattle is in! Bij Laserbattle schiet je met laserstralen, dus geen pijnlijke blauwe plekken en geen vervuiling.

Meer

Blob Nieuwpoort

Blob, wat is dat? Een nieuwe, superspannende activiteit die je kan doen op het Adventure Island in Nieuwpoort! De Blob is een groot luchtkussen op het water.

Meer

Zeekajak bij surfclub de Kwinte

Zin in een stevige portie avontuur? In Westende kan je een Kajak huren bij Surfclub De Kwinte. Met een kajak, zwemvest en peddel in de aanslag ben je klaar om tegen de golven in te varen.
Meer

Standup Paddleboard

Standup Paddleboard of SUP is een nieuwe sport die ontstaan is als alternatief voor het golfsurfen, bij weinig golven.
Meer

Engie Parkies Westende

Elke week in de vakantie gaat Engie Parkies, een gratis festival, door. Samen met je vrienden kan je er van een fantastisch optreden genieten op een zonnige zomeravond.
Meer

Kinderboerderij Lettenhof

Lettenhof is een ambachtelijke kinderboerderij en de ideale plaats voor een middagje plezier met de kids. Je komt er alles te weten over het leven op de boerderij, er is zelfs een smederij waar je leert hoe het traditionele smeden in z’n werk gaat.

Meer

Een dagje wellness in Villa Aqua

Laat je verwennen in ‘Villa Aqua’. Sauna, wellness, bubbelbad… Gewoon even ontspannen aan zee. Zo doe je dat!
Meer

Minigolf Westende

Zin in ’n partijtje minigolf? Dan zal dit terrein in Westende je zeker bekoren, met z‘n 18 holes en uiterst verzorgde look!
Meer

Kegel X-treme

Op de grens tussen Westende en Middelkerke vind je De Kegel X-treme, hét uitstapje voor kinderen, tieners, en volwassenen die zichzelf nog behoorlijk cool vinden!
Meer

Wavekarting Nieuwpoort

Wavekarting is een unieke outdoor watersportactiviteit aan de Belgische kust. Je zit zelf aan het stuur van een motorboot en vaart over de golven.
Meer

Belgian Coast Greeters

Wil je graag de verborgen parels en de leuke adresjes van de Belgische kust ontdekken? Dan moet je zeker eens een rondleiding met de Belgian Coast Greeters reserveren!
Meer

Marinierspiste

Op de Marinepiste kan jong en oud zich op een actieve manier uitleven!

Meer

Villa Les Zéphyrs

Reis terug naar de jaren ’30, de periode tussen de twee wereldoorlogen. De villa werd gebruikt als vakantieverblijf van een doktersfamilie.
Meer

Japanse tuin

Japan was nog nooit zo dichtbij! Je hoeft geen uren te vliegen om er te geraken. In Oostende bevindt zich de Japanse Tuin Shin Kai Tei.
Meer

Raversyde natuurpark

Wie zin heeft in wat afwisseling, kan de zee een paar uur aan de kant zetten en op wandeltocht gaan door de natuur van Raversyde Natuurpark.
Meer

Driemast de Mercator

De Mercator is een groot zeilschip dat 41 reizen in bijna elke oceaan gemaakt heeft. Bezoek deze driemaster en leer alles over haar wetenschappelijke missie.
Meer

De Amandine

De Amandine is een herinnering uit de tijd dat vissers richting Ijsland trokken om daar de mooiste en puurste vis te vangen uit de zuiverste wateren.
Meer

Fort Napoleon

Bezoek het fort dat Napoleon liet maken in 1811, uit vrees voor een Britse aanval op de haven van Oostende. Zo ver is het echter nooit gekomen..
Meer

Indoor Skipiste Top Fit

Regent het en heb je zin in wat wintersport? Top Fit Indoor Skipiste is de oplossing! Hier vind je geen sneeuw, maar kan je toch leren skiën of snowboarden.
Meer

Brouwerij Jus de Mer

Proef het lokale bier Jus de Mer en ontdek hoe het brouwproces in elkaar zit tijdens een rondleiding in de brouwerij. Een rondleiding duurt ongeveer een uur!
Meer

Surfclub De Kwinte Westende

Voor de echte waterratten en durvers is Surfclub De Kwinte the place to be. Leer er surfen, windsurfen, suppen, kiten en zeilwagenrijden! Plezier gegarandeerd!
Meer

Surfclub Koko Loco Nieuwpoort

Voor de echte waterratten en durvers is Surfclub Koko Loco the place to be. Leer er surfen, windsurfen, suppen, kiten en zeilwagenrijden! Plezier voor iedereen!
Meer

Garnaalvisser te paard

Garnalen vangen te paard, dat kan niet anders dan een speciaal zicht zijn. In Oostduinkerke kan jij erbij zijn en dit spektakel meemaken!
Meer

Sportpark De Krokodiel

Voor de echte sportliefhebbers is er Sportpark De Krokodiel in Middelkerke. Je kan er een hele reeks buitensporten beoefenen. Ga een kijkje nemen en geniet!
Meer