Beleef plezier met Plop en zijn vrienden in Plopsaland De Panne

Met meer dan 50 attracties in thema van de Studio 100-helden is Plopsaland De Panne al jaren het meest bezochte pretpark van België en vormt het de perfecte daguitstap voor het hele gezin. Geniet extra lang van een daguitstapje en verblijf bij Holiday Suites. Ontdek ons Plopsa-arrangement en krijg gratis tickets bij je verblijf.

Plezier verzekerd

Laat je onderdompelen in de magische wereld van het kabouterbos in het Bos van Plop, voel je als een echte Viking tijdens Wickie The Battle van Wickie de Viking of beleef plezier op de kermis van Samson & Gert.

Ben je iemand die van wat meer avontuur houdt? Dan heeft Plopsaland De Panne ook voor jou verschillende attracties. Anubis the Ride bijvoorbeeld: een achtbaan die snelheden van 90 km per uur en een hoogte van 34 meter haalt. Of maak je klaar voor en razendsnel avontuur in de nieuwe houten achtbaan van Heidi.

Valt het weer wat tegen of is het wat regenachtig? Geen probleem, dan kan je terecht in het Plopsa theater voor verschillende shows van je favoriete helden. Of ga spelen in Mayaland, het indoorgedeelte van het park met meer dan 10 attracties voor heel wat indoorplezier in het thema van Maya de Bij.

Binnenkort te beleven in Plopsaland De Panne

Cars&Coasters op 7 en 8 oktober. Beleef de nostalgie met de befaamde filmauto’s van de jaren ’70, ’80, ’90 en begin 2000. Tijdens dit weekend krijg je de kans om de grootste verzameling Amerikaanse filmwagens van dichtbij te bewonderen.

Halloween komt eraan en dat betekent griezelen, ook in Plopsaland De Panne. In de weekends van de herfstvakantie (28-29/10 en 04-05/11) geeft Piet Piraat een huiveringwekkende Halloweenshow en kan je genieten van de Halloween Nocturnes. Dat betekent extra lang griezelen.

Binnenkort viert Plop zijn 20-jarig bestaan en dat viert hij met Plop-feestweekends. In november kan je genieten van die feestweekends met een te gekke Plop Show.

 
 
Attractie Plopsaland De Panne

Lees ook onze andere artikels: