5 beste Instagramfoto’s van de maand

Mooie foto’s, mooiere foto’s en dan hebben we deze pareltjes. Om jullie te inspireren geven wij u de mooiste instagramfoto’s vanuit onze vakantieplaatsen mee. Op deze manier kunt u nu al genieten van een heerlijk vakantiegevoel. Aarzel ook niet om onze andere prachtige plaatjes te bekijken op Instagram.

#1 Dromen in vrije natuur

Deze mooie foto vanuit Houthalen-Helchteren laat ons wegdromen en landt zo op de eerste plaats deze maand! Dit prachtig beeld komt vanuit het recreatiepark ‘De Plas’. De combinatie van een groene omgeving en een enorme zwemvijver zorgt voor een dag vol plezier met het hele gezin. Slechts 15 minuten scheiden jullie van dit schitterend domein en ons minstens even mooie vakantieverblijf!

 
Ontdek meer
 
 

#2 Een wandeling onder de pier zag er nog nooit zo goed uit.

De meest gekende blikvanger aan de Belgische kust is en blijft nog altijd de pier in Blankenberge. Als je dit stukje prachtige historie helemaal afwandelt kom je uit op een gezellige brasserie waar je even kan uitblazen, ook de storms expo is zeker het bezoeken waard. Een aangename strandwandeling zorgt ervoor dat je kunt genieten van een adembenemend ander perspectief van dit uniek bouwwerk.

 
Ontdek meer
 
 

#3 Schrik niet, dit is geen echte kreeft!

Dit magnifieke stukje street art valt te bewonderen langs de kust van Bray-Dunes. Langs de opaalkust kan je verschillende bunkers spotten maar geen enkele is zo oogverblindend als deze. Op het grondgebied Bray-Dunes bevinden zich 28 bunkers die allemaal de naam van een een Franse stad hebben gekregen. Hier kan je “La Rochelle”aanschouwen.

 
Ontdek meer
 

#4 Wolken, wolken, wolken en een beetje zon!

De ondergaande zon samen met een wolkenpartij creëert dit spectaculair beeld uit Houthalen-Helchteren. De schachtbok die gebruikt werd om steenkool uit de mijn te halen maakt deze foto alleen maar beter. Als je meer wil weten over dit typisch verschijnsel in het Limburgse landschap kan je terecht bij het mijnmuseum. Vervelen zal dus zeker niet in je woordenboek staan tijdens je verblijf bij Holiday Suites in Houthalen-Helchteren.

 
Ontdek meer
 
 

#5 Kunst en graafwerk!

Dit kunstwerk van de hand van Wim Delvoye valt te bezichten op de zeedijk tussen Westende en Middelkerke. De gotische creatie symboliseert het smeltpunt tussen vroeger en nu en is een eerbetoon aan de arbeiders die de zeewering hebben gebouwd. Wens je verder te graven in wat Westende je nog meer te bieden heeft tijdens je verblijf, neem dan zeker nog eens verder een kijkje!

 
 

Lees ook onze andere artikels: