De ideale vakantie bij Holiday Suites

’s Ochtends rustig ontwaken en beseffen dat je op vakantie gaat. Dat geeft je een supergevoel. Eindelijk eens weg van alle stress. De auto inladen en dan vertrekken richting je favoriete bestemming!

Onderweg stop je even om de beentjes te strekken aan één van de vele wegrestaurants. Je bestemming komt dichterbij. Maar toch eerst een koffietje drinken!

Enkele kilometers later is het zover. Je bent op je bestemming. Wow, fantastisch! Eerst de kamers verdelen en dan de omgeving verkennen. Zalig is dat. Een fantastische avond staat voor de boeg. Gezellig eten, drinken, praten…

De volgende dag ontwaak je met een ‘smile’ op je gezicht. Je kijkt door het venster. En wat zie je? Een geweldig uitzicht op zee. In je pyjama maak je de ontbijttafel klaar voor je kroost. Gezelligheid op hoog niveau! Na het ontbijt, kan de dag beginnen. Een wandeling op het strand en genieten van de gezonde zeelucht.

Tijdens de wandeling zag je al iets waar je eventueel kan eten. Oké, misschien iets licht? Want in de namiddag staat er nog een activiteit op het programma. Elke bestemming heeft zo zijn eigen typische must-do’s die je niet wil missen. Een rustige of een spectaculaire activiteit? Aan jou de keuze.

Nadien volgt een gezellige maaltijd. Je kiest zelf waar en wanneer je zal eten. Je horloge moet je dus niet in het oog houden. De voetjes onder tafel schuiven op restaurant? Of verkies je zelf te koken? Smakelijk…

De zon gaat onder. Ik hoor het je denken: “Precies nog mooier aan zee.”

Zo kijk je terug op een dag vol mooie herinneringen. Morgen meer van dat.

 

Lees ook onze andere artikels: