Europees Kampioenschap voetbal

Overnachten dichtbij het EK 2016

In Frankrijk staat deze zomer alles in teken van het EK 2016. Een groots voetballand die dit jaar het Europees kampioenschap mag organiseren. Tal van Europese grootmachten zullen aan de aftrap verschijnen. België, Spanje, Duitsland, Engeland, Italië, Frankrijk… Sterren en kwaliteit genoeg om een maand lang te smullen van acties en wervelende wedstrijden.

Voetbal, het is een simpel spelletje dat weinig mensen onberoerd laat. Denk even terug aan die zwoele avonden in de zomer van 2014. Toen de Rode Duivels hun matchen speelden in Brazilië, was er geen kat op straat. Heel België stond als 12de man achter hun ploeg. In cafés, op pleinen troepte de massa samen. Een gevoel van nationale samenhorigheid raasde door België. Allemaal dankzij koning voetbal.

Ook in andere landen is de sfeer en de voetbalgekte alom tegenwoordig tijdens een groot toernooi. Sinds 1960 brengt het mensen samen. Mythes en de wildste verhalen doen de ronde over voetbal in al zijn facetten. Beleef het voetbal als een echte supporter.

Overnachten dichtbij Lens, Villeneuve d’Ascq, Saint-Denis en Parijs. Een voetbalvakantie onder de Franse zon. Maak het jezelf gemakkelijk en verblijf bij Holiday Suites.

De Duitse mentaliteit is onverwoestbaar en de Italianen zijn verdedigend enorm sterk. Spanje speelt iedereen naar huis met hun befaamde tiki-taka voetbal. Frankrijk speelt op eigen bodem en put daar misschien vertrouwen uit.

Maar. Dit jaar wordt het anders. Het jaar van de Rode Duivels. Wie houdt hen van de Europese titel? De Duitsers misschien? Of toch de Fransen? Spanje heeft ook wel iets recht te zetten na hun blamage op het WK in Brazilië. Zet je alvast op het puntje van je stoel. Alles kan in het voetbal.

Wil jij Ronaldo, Ibrahimovic, Rooney, Hazard, De Bruyne, Pogba, Ozil… en andere kleppers aan het werk zien? Twijfel dan niet om deze ervaring mee te pikken.

 
 

Het is een fantastische ervaring. Wat zou het dan geven als je er bij kon zijn? Nu, deze zomer in Frankrijk, is het EK heel dichtbij. De moeite dus om de Fransen een bezoekje te brengen. Voetbal gekoppeld aan comfort, dé combinatie voor een onvergetelijke vakantie. Boek daarom je verblijf bij Holiday Suites.

 
 

Lees ook onze andere artikels: