Holidaysuites.nl

Top 5 activiteiten tijdens de voorjaarsvakantie

De leukste activiteiten aan de Belgische kust en Belgisch Limburg

De voorjaarsvakantie is traditioneel eind februari, begin maart. In België vallen heel wat toffe activiteiten te beleven in de buurt van onze vakantiebestemmingen. Zowel bij goed als bij slecht weer zal je je niet vervelen tijdens je vakantie aan de Belgische kust. Ook Limburg heeft heel wat te bieden. Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes te vinden in de buurt van onze residentie in Houthalen-Helchteren. We selecteerden 5 topactiviteiten.

Zelf een leuke activiteit gezien? Een activiteit die hier niet mag ontbreken? Mail, bel of chat met ons.

 

1. Kinderboerderij De Lenspolder

Kinderboerderij De Lenspolder - Overnachten bij Holiday Suites
 

Dierenvrienden moeten steevast richting De Lenspolder. De kinderboerderij biedt plezier voor jong en oud. Op de boerderij leren kinderen het echte boerenleven kennen. Ze maken er ook kennis met pure landbouwproducten en leren ze verwerken door ermee aan de slag te gaan. 

 

2. Plopsaland De Panne en PlopsAqua

Plopsaqua de Panne
 

Voor zwemmen in zee is het in deze periode van het jaar nog net iets te fris. Maar de waterraten onder jullie kunnen wel terecht in PlopsAqua! In dit waterpretpark is er waterplezier verzekerd voor jong en oud. Trotseer één van de glijbanen, leef je uit in Wickie’s speeldorp of kom tot rust in de sauna, er is voor elk wat wils.

Naast PlopsAqua heb je natuurlijk ook Plopaland De Panne. Goed voor een zalige dag vol plezier met de kids. Wist je trouwens dat er een nieuwe rollercoaster te vinden is in Plopsaland De Panne?

Tip! Bekijk de openingsuren alvorens je overgaat tot actie.

 

3. C-mine expeditie

C-mine expeditie
 

Beleef de mijn op een nieuwe manier! Wat denk je daarvan? In C-mine kan het. Trek eropuit naar de ondergrond. Oude tunnels en uitdagende installaties, dat zijn de zaken waaraan je je kan verwachten. Met een audiogids aan je zij, leer je de kleinste details over de geschiedenis van de mijn.

 

4. Unieke fietsbelevingen in Limburg

Fietsen door het water Limburg
 

Wie aan (Belgisch) Limburg denkt, denkt aan een fietsparadijs.

Een leuke fietstocht met de familie of met je vrienden, waar je prachtige dingen ziet en ontdekt... Om daarna languit in de zetel te ploffen... Wij verlangen al! Het is sowieso goed om je conditie op peil te houden, daarbij kom je ook op de mooiste plekjes die Limburg te bieden heeft. Wanneer je verblijft in Houthalen-Helchteren vind je zelfs een fietsroute waarbij je door het water kan fietsen. Van een schitterende vakantie in Limburg gesproken.

 

5. SEA LIFE Blankenberge

SEA LIFE Blankenberge
 

Tijdens je verblijf in Blankenberge kan een bezoek aan SEA LIFE zeker niet ontbreken. In deze onderwaterwereld breng je een bezoek aan de dieren die er leven en je kan je uitleven op het outdoor klimparcours! Alles te weten komen over de oceaan? Dan moet je hier zijn.

 

Lees ook onze andere artikels: