Spelende kindjes in Bray-Dunes
 

TOPVAKANTIE in Bray-Dunes

Bray-Dunes, een paradijs dat roept om ontdekt te worden!

Het eerste stadje dat je aan de Franse kust tegenkomt vanuit België is Bray-Dunes. Het grenst hiermee juist aan De Panne. En wie De Panne zegt, zegt Plopsaland! Vanuit onze verblijven in Bray-Dunes ben je in 15 minuten rijden met de auto in Plopsaland! Hier kan je genieten van de vele attracties die het park rijk is. Plopsaland staat erom bekend om een plezier te zijn voor zowel jongere als oudere kinderen. Het hele gezin kan zich hier volop uitleven!

Bray-Dunes zelf heeft ook veel te bieden. Het is namelijk gelegen tussen een heleboel natuurgebieden. La Dune Du Perroquet, dat tussen Bray-Dunes en de Belgische grens ligt, is meer dan 1000 hectare groot. Dit duigenbied heeft tal van wandelroutes op het strand en in de duinen. La Dune Marchand is een natuurdomein waar je een vleugje geschiedenis kan meepikken. Je vindt er bijvoorbeeld scheepswrakken op het strand of bunkers in de duinen!

Wil je je vakantie net iets sportiever invullen? Dat is zeker geen probleem! Wie het water wil trotseren, kan er zeilwagenrijden, windsurfen en kitesurfen! Het strand kan je verkennen tijdens een paardrijritje! Net iets verder van de kust kan je ook een balletje slaan tijdens een partijtje mini-golfen, tennis of golfen.

Zin in een bezoek aan een grotere stad? Bezichtig dan zeker Duinkerke. Ontdek de stad niet enkel aan land, maar ook op zee. Je kan er tijdens een havenrondvaart genieten van de indrukwekkende schepen en haven! Bij een verblijf in Bray-Dunes krijg je een mooie korting op deze rondvaart.

Duinkerke biedt ook een heleboel leuke activiteiten aan! Je kan er het hele jaar door je talent tonen op het ijs of op de bowlingbaan! Dierenvrienden rijden best ook even door naar Zoo Fort-Mardyk. Deze zoo is rijk aan maar liefst 50 verschillende dierensoorten! Tijdens je verblijf in Bray-Dunes heb je korting op de drie bovenstaande activiteiten!

Wil je toch nog net iets anders? Vanuit Duinkerke vertrekken er een heleboel ferry’s naar de Engelse kust. Zo kan je een bezoekje brengen aan Dover en Canterbury. Twee steden met prachtige monumenten. Je verblijf in Bray-Dunes kan dus een internationaal kantje krijgen. België, Frankrijk én Engeland in één klap!

Wil jij ook een TOPVAKANTIE beleven in Bray-Dunes? Boek snel je verblijf!

 
Boek hier
 

Lees ook onze andere artikels: