Dijk De Panne
 

TOPVAKANTIE in De Panne

De Panne, de laatste Belgische kuststad voor je de grens van Frankrijk oversteekt.

De meeste ouders kennen de weg er naar toe als hun eigen broekzak. Het meeste bezochte attractiepark van België, Plopsaland, ligt namelijk in deze badstad. Wil je ook kennis maken met Plop en al z’n Studio 100-vrienden? Ontdek dan ons Plopsa-arrangement en krijg tickets voor het pretpark gratis bij je verblijf.

Bovendien kan je bij je verblijf in De Panne van nog veel meer arrangementen genieten. Zoals het arrangement met Bellewaerde. Een dag vol plezier en avontuur verzekerd. Of bezoek het dierenopvangcentrum de Zonnegloed. Bij de beide arrangementen, krijg je gratis tickets bij het boeken van je verblijf.

Maar er zijn ook heel wat andere leuke activiteiten in De Panne voor kinderen. Zo heb je hun citygame Rosalie. De kinderen gaan in een autoluwe wijk op zoek naar 10 verschillende plekken waar ze dan leuke opdrachten moeten uitvoeren om verder te mogen. De Panne op een originele manier leren kennen? Dat doe je zo. Voor alle info en voor het spel zelf moet je je aanmelden bij de toeristische dienst van De Panne.

Hebben jullie eerder zin in een rustige wandeling of een aangename fietstocht? De Panne loopt over van wandel- en fietsroutes. Kies je route en geniet van de prachtige omgeving die De Panne en de Belgische kust je te bieden heeft.

Ook de liefhebbers van wat meer actie kunnen in De Panne terecht. Ontdek bijvoorbeeld het zeilwagenrijden. Dat is zeilen, maar dan op het strand in een karretje in plaats van op het water. Omdat De Panne geen golfbrekers heeft, kan je je dus ook volledig uitleven en zo snel gaan als je zelf wilt zonder onderbroken te worden. Wil je toch liever in de zee? Dan stellen wij Wavekarting voor. In Nieuwpoort, op slechts enkele kilometers van De Panne, kan je op een motorboot de zee trotseren.

Wil je gewoon luieren op het strand tijdens je vakantie? Dat mag natuurlijk ook. Het breedste strand aan de Noordzee vind je trouwens ook in De Panne, dus je zult nooit lang moeten zoeken naar de perfecte plaats voor je handdoek.

Waar wacht je nog op? Boek snel je TOPVAKANTIE in De Panne!

 
Boek hier
 

Lees ook onze andere artikels: