Zeebrugge: de ideale bestemming voor een familievakantie

Zeebrugge is één van de grootste havensteden van België en biedt heel wat mogelijkheden om met de familie of het gezin een heerlijke vakantie aan de Belgische kust te beleven. Waarom zou je immers het vliegtuig nemen naar een exotische locatie enkele duizenden kilometers verder als ook onze eigen kust nog heel wat te bieden heeft? Ontdek het Brugge aan zee en laat je overtuigen!

Zeebrugge ontdekken

Maar wat valt er dan zo allemaal te doen in Zeebrugge? In de eerste plaats blijft het vanzelfsprekend een echte kustgemeente en dat betekent dat lekker luieren aan het strand één van de belangrijkste bezigheden in Zeebrugge is. Zoek je toch naar net iets meer om te doen? Dan zit je in het Brugge aan de zee goed. Om slechts een kleine greep uit de mogelijkheden te geven:

Seafront Zeebrugge

Seafront is een maritiem themapark dat gelegen is in de oude Zeebrugse vismijn. Hier ontdek je de geheimen van de zee en scheep je in voor een spannende missie in de echte Russische duikboot. Leuk voor zowel kinderen als volwassenen. Niet alleen leer je heel wat bij over hoe het leven op zee echt is, maar bovendien is het in een sfeervol jasje gegoten. Een echte aanrader!

De jachthaven van Zeebrugge

De haven van Zeebrugge is één van de indrukwekkendste van de regio en het is hier dat je heel wat van de beste culinaire mogelijkheden terug kunt vinden. Lekker eten in de romantische setting van de jachthaven is dan ook één van de belangrijkste troefkaarten van de stad. En dat het romantisch kan worden bij een gezellige avondwandeling langs het water, dat is een feit!

Havenrondvaarten

Wil je jouw partner echt verrassen met een romantisch uitje? Dan ben je toch zo goed als verplicht om te kiezen voor een echte havenrondvaart. Op deze grote boot bezoek je het eerste Belgische windmolenpark op de zee en leer je heel wat bij over de kustvaart. Een ervaring die, net als Seafront, ontzettend leerrijk maar ook gewoon leuk om te doen is.

Zeebrugge is aan het eind van de dag een schitterende stad om wat tijd in kwijt te geraken. Er is plezier voor het hele gezin te beleven en je bent hoe dan ook op enkele dagen tijd nog niet uitgekeken op deze bruisende stad. Een echte aanrader

Zin in een verblijf in deze fantastische stad?

 
Boek je verblijf hier
 

Lees ook onze andere artikels: