In de omgeving
-

Beleef de winter in Plopsaland De Panne

Tijdens Winter Magic wordt Plopsaland De Panne volledig ondergedompeld in de winterse Kerstsfeer. Geniet van 9 november t.e.m. 5 januari van de vele fonkelende lichtjes en de honderden kerstbomen in het park. Breng zeker ook een bezoekje aan het lichtfestival op de Big&Betsy Hoeve. Je ontdekt er magisch verlichte sculpturen van je Plopsa helden.

Kom een rondje schaatsen op de schaatspiste op het Dorpsplein, nadien kan je je verwarmen aan één van de vele kampvuren of genieten van een heerlijke warme chocolademelk. Vanaf 21 december kan je je elke avond laten betoveren door de magische winterparade met tal van leuke kerstfiguurtjes en je favoriete Studio 100 helden!

Van 26 december t.e.m. 30 december vindt Ketnet Kerst plaats. Leef je uit op de attracties, ontmoet je tv-helden en sluit de dag af met de Ketnetband en een geweldige vuurwerkshow.

Zin om je bezoek aan Plopsaland te verlengen met een verblijf aan de Belgische Kust? Boek nu ons arrangement en verblijf in Westende, Nieuwpoort of Jabbeke.

 
  1. Tickets inbegrepen in je verblijf
  2. Vakantie in Nieuwpoort, Westende of Jabbeke
  3. Voor het hele gezin
 
Boek nu