Coronaproof genieten in het najaar

Aan de Belgische kust of in Limburg valt er heel wat te beleven, ook in deze moeilijke tijden. Wij helpen jou graag met een onvergetelijk vakantie door de leukste coronaproof activiteiten even op te sommen.

 

Belgische kust

Urenlange fietsroutes of een gezellige strandwandeling? Aan de Belgische kust is het allebei mogelijk. De ontelbare fiets- en wandelroutes langs de Belgische kust blijven beschikbaar en dit coronaproof!

Ontdek hier alle mogelijke fietsroutes aan de Belgische kust.

Ontdek hier alle mogelijke wandelroutes aan de Belgische kust.

 
fietspad winter
 

Zeebrugge

 
Wintergloed
 

Als de avond zachtjes begint te vallen kan je in Brugge terecht voor een wonderlijke winterervaring. Dit jaar organiseert stad Brugge een tweede editie van Wintergloed. Wintergloed belooft opnieuw een oogstrelende ervaring te worden. Het lichtparcours zorgt ervoor dat je jou, op veilige afstand, verbonden kan voelen met elkaar maar ook met de stad en haar rijke geschiedenis. Het Lichtparcours is, vanaf 27 november 2020 t.e.m. 10 januari 2021, dagelijks te bezichtigen van 15u30 - 00u00.

Najaar-inspiratie in Zeebrugge.

 

Blankenberge

 
Kievit
 

In Blankenberge zijn het aantal mogelijke activiteiten niet op één hand te tellen. Één daarvan is het kievitspad. Het bezoekerscentrum Uitkerkse Polder is de plek voor speelvogels! Leef je volledig uit op de natuurspeelzone met klauwerstammen, klimtouwen, bommnest en wiglo..

Doe zoals een jonge Kievit en verken het Kievitspad. Op 10 uitdagende stopplaatsen krijg je een speciale opdracht. 

Dit najaar genieten in Blankenberge.

 

Nieuwpoort

 
vismijn Nieuwpoort
 

De stedelijke vismijn van Nieuwpoort is zeker niet te missen. Nu dat garnalen op hun best staan is het, het ideale moment om de vismijn te bezoeken. Ontdek hoe garnalen van de zee in jouw bord terechtkomen. In de rondleiding krijgen enkele deelnemers de kans om de rol van vishandelaar op zich te nemen. De vismijn van Nieuwpoort is zeker en vast de moeite waard!

Deze kerstvakantie coronaproof genieten in Nieuwpoort.

 

Jabbeke

 
Natuurpark in winter
 

Jabbeke is een echte paradijs voor natuurliefhebber. Gelegen in het “Brugse Ommeland” kan je er genieten van talloze wandelroutes in bossen of natuurparken. Één van de mooiste natuurparken van het “Brugse Ommeland” is natuurpark de Hoge Dijken, of beter gekend als Roksemput. Dit natuurpark, bestaande uit 52 hectare, is een waar vogelparadijs dat met zijn diversiteit aan bomen, struiken en dieren voor elk wat wils biedt. Kom het gebied ontdekken via het wandelpad rond het meer, observeer de vogels via één van de kijkhutten of ga vissen op één van de vispontons.

Genieten tijdens de kerstvakantie in Jabbeke.

 

De Haan

 
Duinbossen in de winter
 

Wandelen, lopen, fietsen en mountainbiken, … Het kan allemaal naar hartenlust in de Duinbossen in De Haan. De Duinbossen is een 157 hectare groot gebied dat bestaat uit bossen en open vlaktes. Kinderen zullen er ook hun plezier vinden.  Speciaal voor hen zijn er maar liefst drie speelzones ingericht van enkele hectaren groot. Dierenliefhebbers zullen ook blij zijn, want er is een ruiterpad aangelegd van 13 kilometer lang, én je kan er ook de grazende Galloway koeien gaan bekijken. Kortom iedereen zal zijn plezier vinden in de Duinbossen

Genieten van de kerstvakantie in De Haan.

 

 

Westende

 
Kerstvakantie
 

Dit najaar wordt het Normandpark van Middelkerke omgetovert tot een waar lichtjesparadijs. Het park wordt sfeervol uitgelicht met duizenden fonkelende lichtjes en kleurrijke lampen. Een uniek decor aan de Belgische kust. De magische fonteinen op de vijver brengen het betoverende Normandpark helemaal tot leven. De ideale bestemming met het hele familie!

Inspiratie opdoen voor dit najaar in Westende.

 

Limburg

 

Houthalen-Helchteren

 
winter in het bos
 

Ontdek de Limburgse natuur! In de winter staat het bos met zijn prachtige winterkleuren centraal. Ideaal om samen met jouw bubbel de bossen van Houthalen-Helchteren te ontdekken. In de winter kan je talrijke verschillende soorten dieren ontdekken. Haas, ree, mol of zelfs een bever, je kan ze allemaal bezichtigen in het bos van Houthalen-Helchteren

Coronaproof genieten in Houthalen-Helchteren.

 

Take Away

Steun de horeca! Als je niet op restaurant mag, brengen wij het restaurant naar jou! Wissel je eigen potje koken af met een heerlijke take away gerechtje. Zo kan je toch nog lekker culinair genieten in je eigen vakantieverblijf. Bovendien geef je zo de lokale horeca een duwtje in de rug!

Ontdek hier alle take away mogelijkheden per bestemming.

 
take away