Wegbeschrijving naar je vakantieverblijf in De Haan

Om jouw trip naar Holiday Suites De Haan zo aangenaam mogelijk te maken, biedt Holiday Suites hieronder de belangrijkste informatie aan. Zo start jouw vakantie perfect. Hieronder vind je een algemene beschrijving, maar ook specifieke zaken zoals wat je best in je GPS kan ingeven en een plannetje van het domein. We raden aan om alles aandachtig door te nemen zodat je ter plaatse meteen weet waar je naartoe moet.

 

Ophalen van je sleutel | De digitale receptie

Lees hieronder hoe je de sleutel kan bemachtigen. Daarna treed je binnen in je prachtig vakantieverblijf.

Stap 1

Je krijgt 2 dagen voor aankomst een email met toegangscodes van je verblijf, zorg dat je deze codes bij de hand hebt als je toekomt.

 
Holiday Suites De Haan
 

Stap 3

Van hieruit begeef je je naar je vakantieverblijf, gelieve de sleutel op het einde van je verblijf terug in de juiste brievenbus te steken.

Holiday Suites De Haan
 

Routebeschrijving

Stap 2

Eenmaal aangekomen begeef je je naar het gebouw dat aangegeven is in de mail. In de brievenbus zal je een een enveloppe vinden met je naam en je kamernummer, hierin zal je de sleutel vinden.

Holiday Suites De Haan
 
 

Vanuit Amsterdam

  • A27 richting Antwerpen
  • E17 Gent, E40 richting Oostende
  • Afrit 6 Jabbeke/N377 richting De Haan
 

Vanuit Lille

  • A22 richting Kortrijk/Gent, E17
  • E403 richting Brugge/Ieper, E40 richting Oostende
  • Afrit 6 Jabbeke/N377 richting De Haan
 

Vanuit Brussel

  • E40 richting Gent/Brugge/Oostende
  • Afrit 6 Jabbeke/N377 De Haan

Volg de weg naar de Elfhoekstraat. Neem de tweede afslag op de rotonde, de N377. Volg deze weg vijf kilometer tot de tweede rotonde. Bij de tweede rotonde ga rechtdoor naar de Vijfwegestraat. Blijf steeds doorrijden tot je aansluit bij de Warvinge. Op het einde van de Warvinge, sla linksaf naar de Grotestraat. Sla na één kilometer rechtsaf naar de Stationsstraat. Op het einde van de Stationsstraat, sla je linksaf naar de Driftweg. De bestemming bevindt zich aan de linkerkant. Let op, hier mag je niet stilstaan of parkeren. De best mogelijke ingang is de Sparrenboslaan 30. Op het domein rijden en parkeren kan helaas niet. Je parkeert best je wagen in de Sparrenboslaan, of in 1 van de aanliggende straten. Parkeren in deze straten is gratis.

 

Holiday Suites wenst je een fijne reis!

 

Tik in je GPS ‘Sparrenboslaan 30’ in, zo kom je meteen op de juiste plaats terecht. Bij aankomst, zou je onderstaande foto moeten zien. Je bent er! Dit is de ingang van het domein. Op het domein rijden en parkeren kan helaas niet. We raden je aan te parkeren in de Sparrenboslaan. De kans dat Suity er op het moment dat je aankomt niet staat, is echter reëel. Hij heeft namelijk een drukke agenda.

Suity in De Haan
 

Grondplan Holiday Suites De Haan

Je krijgt enkele dagen voor je vakantie een e-mail met daarin het nummer van jouw residentie. Kijk waar jouw residentie zich bevindt op het plannetje. Zo ga je op de snelste manier naar jouw vakantieverblijf. Tip: print dit plannetje of jullie aankomst-mail af. De nummers staan ter plaatse ook op de inkomdeur van elk gebouw.

Grondplan Holiday Suites De Haan

Adres Holiday Suites De Haan

Holiday Suites De Haan
Sparrenboslaan
8420 De Haan