Overzicht supplementen

Opgemaakte bedden

Begin je vakantie in alle comfort met een opgemaakt bed bij aankomst. Deze optie komt op €7,50 per persoon. Alle bedden in het appartement worden opgemaakt, en dus aangerekend. Als je bijvoorbeeld met 2 personen in een 5-persoons vakantieverblijf logeert, dan is de kost dus 5 keer €7,50.

Handdoeken

Win je graag wat bagageruimte uit? Boek dan handdoeken bij. Een pakket bevat een grote en een kleine handdoek. Indien je het handdoekenpakket bestelt, krijg je van ons een pakket met 1 badmat en 1 keukenhanddoek. Deze wordt 1 keer gegeven, ook al zijn er meerdere handdoekenpakketten besteld. Het handdoekenpakket bedraagt €7,50 per pakket.

Extra schoonmaak

Ons team komt tijdens je verblijf nog eens extra schoonmaken. De prijs voor deze optie is vanaf €30 (afhankelijk van de grootte en het type van het verblijf).

Babykit

De babykit bestaat uit een babystoeltje en een babybedje (lakens niet inbegrepen). De babykit staat niet standaard in de verblijven, maar kan toegevoegd worden aan de reservatie. Als deze optie geselecteerd is, wordt de babykit klaar gezet in je verblijf. Deze optie kost €15 per babykit (per verblijf).

Extra lakens

Een pakket met lakens bevat een kussensloop, een hoeslaken en een dekbedovertrek. Een extra lakenpakket kost 8€.

Parking

Parking bijboeken kan, de prijs varieert van bestemming tot bestemming. Meer info bij stap 2 in het boekingsproces. Geef je nummerplaat op tijdens stap 2 in het boekingsproces.

Suitypluche

Fan van Suity? Voeg onze prachtige Suity-knuffel toe aan je reservatie en hij zal je staan opwachten in je vakantieverblijf! De knuffel is zittend ongeveer 25 cm groot. Een Suitypluche kost €10.