Bekijk hier de laatste updates rond COVID-19 en de bijhorende maatregelen die Holiday Suites treft. 

We blijven bereikbaar via info@holidaysuites.be of via +32 (0)2 588 03 03, dagelijks van 10u tot 18u.

 

Zijn de Holiday Suites residenties geopend?

In het kader van COVID-19 heeft de Belgische federale regering enkele maatregelen en voorwaarden ingevoerd. 

 

Update 27 maart 2020 - alle residenties

Op 27 maart werd door de federale regering de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus verlengd tem 19 april. Dit betekent ook dat alle residenties van Holiday Suites gesloten blijven tem 19 april.  We contacteren onze gasten die reeds geboekt hebben om de boeking te verplaatsen.  Mochten wij u nog niet gecontacteerd hebben, dan kan u ons een mail sturen naar info@holidaysuites.be, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.  De gezondheid van onze gasten, uw familie en vrienden en onze medewerkers blijft belangrijk !

 

Update 20 maart 2020

Volgend op de richtlijnen van de overheid betreffende het Coronavirus, zal Holiday Suites geen nieuwe reservaties meer aanvaarden tem. 5 april.

 

Westende / Zeebrugge

Vanaf vrijdag 20 maart tem. 5 april zullen de residenties van Westende en Zeebrugge gesloten zijn.

Houthalen-Helchteren

Sinds vrijdag 13 maart 17h is er een nieuwe maatregel van kracht.  De lokale overheid van Houthalen-Helchteren heeft beslist om alle vakantiecentra en toeristische logies in Houthalen-Helchteren voor verblijfstoerisme te sluiten.  Deze maatregel geldt voor alle aankomsten tussen 15 maart tem 5 april.  Gasten die reeds bij Holiday Suites geboekt hebben zullen gecontacteerd worden betreffende hun reservering.

Blankenberge / Nieuwpoort

Door de verdere ontwikkelingen van de voorbije dagen en uren betreffende de huidige Corona crisis, hebben we bij Holiday Suites beslist om 2 residenties aan de Belgische Kust te sluiten vanaf vandaag 16 maart tem 5 april.  De gezondheid van onze gasten, uw familie en vrienden  en onze medewerkers primeert vandaag!    Intussen blijven we de situatie opvolgen en de maatregelen van de overheid strikt toepassen.  Verdere sluitingen van Holiday Suites zijn mogelijk in de komende dagen.

Holiday Suites Blankenberge 

Omwille van de extra maatregelen betreffende de strijd tegen het Corona virus, zijn ook de activiteiten in de bouwsector gestaakt.  Op dit moment zijn we bij Holiday Suites in Blankenberge onze vakantiesuites aan het renoveren.  Dit betekent dat deze werken niet kunnen verder gezet worden en we bijgevolg onze residentie langer moeten dichthouden. Om de bouwhinder voor u als gast zo veel mogelijk te beperken, hebben we beslist om de residentie pas op 15 mei opnieuw te openen.  

De Haan / Jabbeke

Vanaf 23 maart tem 5 april sluiten we nog 2 extra residenties, Holiday Suites Jabbeke en De Haan.  Intussen blijven we zelf de situatie opvolgen en nemen hierin ook de nodige beslissingen als Holiday Suites.  Ook de beslissingen van de overheid passen we strikt toe.  Gezondheid primeert en enkel op die manier kunnen we de besmetting met het Corona virus beperken.

 

Wat houden de flexibele wijzigingsvoorwaarden in?

Indien je je vakantie bij Holiday Suites geboekt hebt en deze kan niet doorgaan of je wenst vandaag je volgende vakantie te boeken, dan bieden wij je volgende flexibiliteit aan.

Je kan kosteloos je boeking wijzigen. Wat betekent dit concreet?

  • Je dient 24 uur voor je initiële aankomstdatum ons op de hoogte te brengen en je nieuwe aankomstdatum door te geven.
  • Wijzigen kan via mail; info@holidaysuites.be of via +32 (0)2 588 03 03
  • De nieuwe aankomstdatum moet plaatsvinden in 2020.
  • Je kan eenmalig je verblijf verplaatsen, bovendien kan je ook een andere bestemming of verblijfsduur kiezen.
  • Het betaalde bedrag wordt niet terugbetaald.
  • Als je je verblijf verplaatst naar een duurdere periode, dan betaal je het verschil erbovenop.
  • Deze regels zijn van kracht enkel op de rechtstreekse reservaties, zonder tussenpersonen.
  • Heb je geboekt via een touroperator, contacteer deze rechtstreeks.

Holiday Suites geniet het recht om ten allen tijde deze tijdelijke flexibele wijzigingsvoorwaarden terug te draaien en dus stop te zetten.

 

Hygiëne

Wij reinigen onze verblijven altijd volgens de hoogste normen. Naar aanleiding van de huidige situatie, hebben wij onze procedures verstrengd en schakelen wij extra desinfecterende middelen in.  Iedere bestemming is voorzien van desinfecterende producten, handschoenen en mondmaskers. Onze schoonmaak teams hebben ook aangepaste procedures gekregen om contactpunten extra streng te behandelen zoals afstandsbedieningen, schakelaars, liften enz,…


We volgen uiteraard ook de aanbevelingen van de federale regering en de ontwikkeling van het coronavirus op de voet. Indien de situatie dit vereist, zullen wij onze procedures waar nodig blijven aanpassen.

 

Mijn verblijf zonder zorgen en met alle comfort

Digitale receptie
Met onze digitale receptie moet je bij ons niet inchecken aan een fysieke receptie en wachten in een lange rij. Je ontvangt je toegangscodes via e-mail of SMS en zo kan je rechtstreeks naar je suite.

Voeding
Onze suites beschikken over een uitgeruste keuken, waardoor je ter plaatse lekker kan blijven koken.
Volgens de richtlijnen blijven voedingswinkels open zoals gewoonlijk. Restaurants daarentegen mogen geen gasten meer ontvangen, maar kunnen wel een take-away service aanbieden.