Vakantie Nieuwpoort

Geniet van de 2 kanten van Nieuwpoort

Nieuwpoort heeft 2 gezichten, Nieuwpoort-Stad en Nieuwpoort-Bad. Deze 2 delen liggen enkele kilometers van elkaar. Ze zijn zeer verschillend maar vormen samen wel een mooi geheel. Het is gelegen aan de monding van de rivier De Ijzer. Door deze strategische ligging heeft de stad al veel meegemaakt. De rijke geschiedenis ontdek je het best ter plaatse.
Het mooiste van de Belgische kust?

Welkom bij Holiday Suites!

 
Boek nu
 

Bezienswaardigheden en activiteiten

De meest opvallende bezienswaardigheid in Nieuwpoort is het Koning Albert I monument. Het heeft een diameter van 30m en springt dus meteen in het oog. Onder het monument bevindt zich een tentoonstelling. In Nieuwpoort stad is de eyecatcher de stadshalle met het belfort. Via de wondermooie wandel- en fiets promenade kom je terecht in Nieuwpoort-Bad. Onderweg passeer je de enorm grote jachthaven van Nieuwpoort, een van de grootste van Europa. Verder kan je nog aan wavekarting doen of een van de vele watersporten. En met een beetje geluk kan je de driejaarlijkse reuzenstoet meepikken met meer dan 100 reuzen.

Onze bestemmingen in de buurt

Holiday Suites staat voor:

  1. Prachtige, bruisende bestemmingen
  2. Nieuwe vakantieverblijven met alle comfort
  3. Flexibele aankomst en vertrek
  4. Kindvriendelijk
  5. Huisdiervriendelijk
  6. Altijd beschikken over een keuken
  7. Heel veel plezier

Westende

Westende is een kalme vakantiebestemming. Ideaal voor een gezinsvakantie. Je kan er prachtige duinenwandelingen doen maar eveneens genieten van de plaatselijke cultuur. Net omdat iedereen er zijn ding zal vinden is het de uitvalsbasis bij uitstek voor een leuke strandvakantie.

Troeven:

  1. 300m van het strand
  2. Ontbijt mogelijk
  3. Perfect voor kids

Ontdek onze Holiday Suites accommodatie in Westende