1. Tickets inbegrepen
  2. Voor het hele gezin
  3. Geldig van 31/03/2019 tot 04/11/2019*

Arrangement Bellewaerde

Bellewaerde staat garant voor een dag plezier voor de hele familie. Waaghalzen kunnen zich uitleven op spannende attracties zoals de Boomerang, de Screaming Eagle en de El Volador. Attracties zoals Dawson Duel, River Splash en de Piratenboot zijn dan weer geschikt voor het ganse gezin. In dit park kan je je niet enkel uitleven op de vele attracties, je kan er ook verschillende exotische dieren van dichtbij bewonderen. Als kers op de taart kan je genieten van een wervelende show vol bloedstollende stunts. Hier zal je je zeker en vast niet vervelen! Bellewaerde is vlot bereikbaar met de wagen vanuit onze vakantieverblijven.

 

Dit arrangement kan je boeken op onderstaande bestemmingen:

 

Overnacht in één onze comfortabele vakantieverblijven en ontvang Bellewaerde tickets voor het volledige gezin. De tickets zijn geldig gedurende 1 dag tijdens jouw verblijf. Dit arrangement kan geboekt worden bij een verblijf van minimum 2 nachten. Hoe lang je komt, kies je dus lekker zelf! Het Bellewaerde arrangement is geldig voor vakanties tussen 31 maart en 4 november 2019.

TIP = Bekijk vooraf de openingsuren van Bellewaerde.

De openingsuren
 

Selecteer je gewenste aankomst- en vertrekdatum om de beschikbare bestemmingen te zien.

De combinatie van je verblijf en activiteit is een aanbod van Holiday Suites. Holiday Suites is echter niet aansprakelijk voor het verloop van de bijgeboekte activiteit. Voor vragen of klachten over de activiteit, gelieve de organisatie zelf te contacteren.

Contactgegevens:
+32 (0)57 46 86 86
Meenseweg 497
8902 Ieper
www.bellewaerde.be
*Minimum 2 nachten tijdens schoolvakanties en verlengde weekends