Arrangement Plopsaqua

Plopsaqua is het leukste waterpretpark aan de Belgische kust. Gelegen vlak naast Plopsaland De Panne kan je hier terecht voor urenlang plezier in de leukste waterattracties! Trotseer samen met Wickie de Viking de hoogste golven in het stormbad, glijd naar beneden op je favoriete muziek in de Disco Slide of klim en klauter in Wickie’s Speeldorp. Of wat dacht je van de spectaculaire Sky Drop? Eerst maak je een vrije val om daarna razendsnel door de bochten naar beneden te glijden! Even uitrusten van al dat ravotten in het water? Kom heerlijk tot rust in de sauna of relax in de ligzetels op Wickie Beach. Dé ideale activiteit voor echte waterratten! Plopsaqua is makkelijk te bereiken vanuit onze vakantiebestemmingen met de wagen of de tram.

 

Dit arrangement kan je boeken op onderstaande bestemmingen:

 
  1. Tickets zijn 1 jaar geldig
  2. Tickets inbegrepen voor het hele gezin
  3. Tickets worden per mail opgestuurd
 

Overnacht in één van onze comfortabele vakantieverblijven en ontvang Plopsaqua tickets voor het hele gezin. De tickets zijn geldig gedurende 1 dag tijdens jouw verblijf. Dit arrangement kan geboekt worden bij een verblijf van minimum 2 nachten. Hoe lang je komt, kies je dus lekker zelf! Het Plopsaqua Arrangement is geldig tot en met 31/12/2019 .

TIP = Bekijk hieronder de openingsuren van Plopsaqua voor je jouw vakantie boekt!

De openingsuren
 

Selecteer je gewenste aankomst- en vertrekdatum om de beschikbare bestemmingen te zien.

De combinatie van je verblijf en activiteit is een aanbod van Holiday Suites. Holiday Suites is echter niet aansprakelijk voor het verloop van de bijgeboekte activiteit. Voor vragen of klachten over de activiteit, gelieve de organisatie zelf te contacteren.

Contactgegevens:
+32 (0)58 42 02 02
De Pannelaan 68
8660 De Panne
www.plopsaqua.be
*Minimum 2 nachten tijdens schoolvakanties en verlengde weekends