Corona-updates & maatregelen >
Welkom bij Holiday Suites Nieuwpoort
Vakantie in Nieuwpoort
Onze speeltuin voor de kinderen
Genieten op het strand
De uitgestrekte jachthaven
Genieten van de Belgische kust
Gezellig wandelen op de prachtige dijk

2 tot 7 personen

 

Huisdieren toegelaten

 

Uitgeruste keuken

 

Vakantie in Nieuwpoort

Het mondaine Nieuwpoort is de parel van de Belgische kust. Het is de ideale bestemming om volledig tot rust te komen en ten volste te genieten van de natuur. Lange strandwandelingen, uitwaaien op het staketsel of vogels spotten in natuurreservaat ‘De Ijzermonding’… Nieuwpoort is puur genieten!

 

Foto's van Holiday Suites Nieuwpoort

 

Zwembad, de hamam & sauna

Momenteel is het zwembad en welness gesloten, wegens Corona.

Bekijk onze veelgestelde omtrent de Coronamaatregelen.

 

Jonge dynamische badplaats

Nieuwpoort is een jonge en dynamische badplaats waar er van alles te beleven valt. De stad heeft een prachtig, uitgestrekt zandstrand en duinen, ideaal voor een mooie strandwandeling. Tijdens de zomer kan je er ook terecht in de gezellige beachbars, die zorgen voor de perfecte afkoeling tijdens de warme zomerdagen. Op het strand is er zelfs een speeldorp voor kinderen voorzien, plezier gegarandeerd!

Maar naast het strand en de zeedijk, heeft Nieuwpoort nog veel meer te bieden voor de wandelaars en de fietsers onder ons. Het natuurreservaat ‘De Ijzermonding’ is namelijk het meest idyllische plekje van Nieuwpoort. Je kan er urenlang genieten van de prachtige fauna en flora dankzij een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelpaden. Nieuwpoort is natuurlijk ook een prachtige, historische stad met tal van monumenten en historische gebouwen. Het meest bekende monument is natuurlijk het Koning Albert I monument, maar ook de historische binnenstad is zeker een bezoekje waard!

Ook op cultureel vlak stelt Nieuwpoort niet teleur. Je kan er namelijk tal van Beaufort kunstwerken bewonderen, zoals ‘Le vent souffle où il veut’ van kunstenaar Daniel Buren. Maar la pièce de résistance is natuurlijk het kunstwerk ‘Searching for Utopia’, beter gekend als de gouden schildpad van Jan Fabre.

Holiday Suites Nieuwpoort

De vakantieresidentie van Holiday Suites, een prachtig gebouw in de typische Nieuwpoort New-England stijl, ligt vlak bij de jachthaven van Nieuwpoort. Je kan kiezen tussen vakantieverblijven van 2 t.e.m. 7 personen. Elk verblijf is voorzien van een volledig uitgeruste keuken, een gezellige woonkamer met flatscreen televisie en een balkon. Bij Holiday Suites kan je alles terugvinden dat je nodig hebt. Kortom, de ideale setting om volledig tot rust te komen!

Op het domein zijn er een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Deze plaatsen zijn ter plaatse te betalen (€0,60/uur) en bij aankomst kan nagekeken worden of er plaats beschikbaar is. Er is buiten het domein wel voldoende parkeerplaats voorzien die gratis is.

De Belgische Kust

Nieuwpoort staat bekend als de badplaats met de grootste jachthaven van de Belgische kust, maar ook de andere kustgemeenten hebben elk hun charme. Dankzij de kusttram kan je probleemloos een uitstapje maken naar buurgemeenten Koksijde en Lombardsijde, of naar één van de andere Belgische badplaatsen. Zo ligt het bruisende Oostende op slechts 20 minuutjes rijden van Nieuwpoort. Het is duidelijk, zich vervelen aan de Belgische kust is onmogelijk!

Je vakantie zo comfortabel mogelijk maken? Klik hier en ontdek een overzicht van onze extra services.

 
 
398 beoordelingen
8,5

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,5.

 

Ontdek de take away mogelijkheden

Take away
 

Voorzieningen in Nieuwpoort

  Airconditioning

  Huisdieren toegestaan

 

  Keuken

 

  Koelkast