Neem je huisdier mee op vakantie naar de kust of Limburg

Op vakantie gaan is altijd iets om naar uit te kijken, behalve als je je huisdier moet achterlaten... Niks pijnlijker dan tijdelijk afscheid te moeten nemen van je trouwe viervoeter wanneer jij vertrekt om een zalige tijd te beleven. En dan tijdens je vakantie dagelijks afvragen hoe het met hem of haar is gesteld en hij of zij niks tekort komt. Gelukkig hoeft het niet zo te zijn. Bij ons zijn alle huisdieren welkom!

 
Ga op vakantie met je huisdier 
 

Boek een verblijf in september en neem je huisdier(en) gratis mee

Kies je voor een vakantie of weekendje weg tijdens de maand september, dan betaal je geen supplement voor je huisdier(en).* Normaal gezien wordt 15 euro per huisdier per nacht aangerekend. Een weekverblijf met 2 huisdieren bespaart je dus maar liefst 210 euro. Bovendien is deze korting combineerbaar met de vroegboekkorting.

Zalig dus om je hond of kat gratis mee te nemen op vakantie naar de kust of Limburg. Deze actie is geldig voor alle bestemmingen. Vergeet niet om het aantal huisdieren in te voeren tijdens je boeking, aangezien niet alle suites hiervoor zijn aangepast. Bekijk voor alle zekerheid nog even de voorwaarden. Maximum 2 huisdieren toegelaten.

*Dit aanbod is enkel geldig voor boekingen gemaakt tussen 1 augustus en 30 september 2022 via onze website of call center. De actie is niet combineerbaar met andere acties of voordelen van Holiday Suites (uitgezonderd de vroegboekkorting).

 
 

Waar wil je naartoe?

Kies hieronder je gewenste bestemming en voeg het aantal huisdieren toe (max 2). Er zullen geen extra kosten in rekening gebracht worden hiervoor.