Corona-updates & maatregelen >
Welkom bij Holiday Suites Zeebrugge
Vakantie in Zeebrugge
Het prachtige strand van Zeebrugge
Kunst en Cultuur in Zeebrugge
Uitblazen op het strand met een drankje in de hand
Gezellig tafelen in Zeebrugge

2 tot 6 personen

 

Huisdieren welkom

 

Uitgeruste keuken

 

Gratis wifi

 

Vakantie in Zeebrugge

Genieten aan zee

Een authentieke vissersstad met een breed strand en genoeg mogelijkheden voor het maken van uitstapjes? Dat is Zeebrugge! Samen met Knokke en Brugge vormt het de ‘gouden driehoek’; een zone die verantwoordelijk is voor zo’n 70% van alle overnachtingen in de kustregio. Het ‘Brugge aan Zee’ is een geweldige uitvalsbasis voor het bezoeken van steden zoals het mondaine Knokke, het nuchtere Blankenberge, en het romantische Brugge. Één van Zeebrugge’s strafste troeven is zonder twijfel haar internationale haven; de tweede grootste van België! Ga zeker eens per boot op trip!

 

Foto's van Holiday Suites Zeebrugge

Activiteiten en bezienswaardigheden

Ga op verkenning in de natuurgebieden, het themapark Seafront, wavekarting en Coney Island; het bruisende ‘nieuwe hart van Zeebrugge’ tussen de twee havensluizen; hier vind je een brede waaier aan handelszaken, viswinkels met verse vis en horecagelegenheden. Pik een vissoepje, garnaalkroket of visschotel mee en vergeet vooral ’t Werftje niet te bezoeken; een authentiek visserscafé met nationale faam! Daarnaast beschikt Zeebrugge over het ruimste strand van de Belgische kust; hier moet je dus niet worstelen om een plekje voor je strandlaken te bemachtigen! Van op het strand kan je indrukwekkende schepen en vissersbootjes zien varen. Geniet van de vele gratis services die de stad organiseert.

Een haven van ruimte en vis

Heb je ook zo’n zin in Zeebrugge gekregen? Dan hebben we goed nieuws: sinds 28 december 2016 kunnen we je ontvangen in de Holiday Suites residentie op Coney Island, vlak bij de haven, restaurants en het strand! Huur één van onze behaaglijk ingerichte vakantieappartementen voor 2 tot 6 personen, die elk beschikken over Wi-Fi, een keuken en een luxe 5-sterren slaapcomfort. Onze gasten kunnen trouwens ook gratis gebruik maken van het zwembad in het naastgelegen Ibis Hotel! Holiday Suites zorgt voor een gezellige vakantie in een uniek kader; perfect voor gezinnen met kinderen! Kom op verkenning in Zeebrugge!

Vakantie met de hond aan zee

In onze vakantie appartementen zijn huisdieren toegestaan. Sterker nog, honden zijn toegelaten op het strand van Zeebrugge. Een strandwandeling met de hond zal er dus niet aan ontbreken!

Je vakantie zo comfortabel mogelijk maken? Klik hier en ontdek een overzicht van onze extra services.

 
8,5

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,5.

 
 

Ontdek de take away mogelijkheden

Take away
 

Voorzieningen in Zeebrugge

  Airconditionning

  Koelkast

  Wifi

 

  Huisdieren welkom

  Lift

  Zwembad

 

  Televisie

  Keuken