Beoordelingen Holiday Suites

Wil je eerst wat beoordelingen van Holiday Suites klanten lezen om zeker te zijn dat je de vakantie van jouw dromen boekt?

Smart thinking! Hieronder vind je een greep uit de beoordelingen van klanten die al bij ons verbleven.

1892 beoordelingen
  1. 9

    Mooi uitzicht en heel rustig

    Januari 2021 -  verbleef in Vakantieverblijf voor 2 volwassenen en 3 kinderen

  2. 8,5

    Alles was netjes en goed uitgerust. Speelplein aan de accommodatie was een meerwaarde. Vriendelijke conciërge.

    Januari 2021 -  verbleef in Deluxe vakantieverblijf voor 2 volwassenen en 3 kinderen

  3. 8,6

    Facilité

    Januari 2021 -  verbleef in Suite - 4p | Balkon | Zeezicht

  4. 9,3

    De locatie was indrukwekkend. De weg naar het 13de verdiep was wat ingewikkeld en leek wat afgeleefd.

    Januari 2021 -  verbleef in Penthouse - 10p | Rooftop terras | Zeezicht

  5. 7,8

    Aparthotel bien situé et calme.

    Januari 2021 -  verbleef in Standard vakantieverblijf voor 2 volwassenen en 3 kinderen

  6. 8,1

    Mooie ruime studio voor gezin met 4 personen - voldoende gerief om te koken - mooi praktisch ingericht.

    November 2020 -  verbleef in Standard vakantieverblijf voor 2 volwassenen en 3 kinderen

  7. 9,6

    Bien équipé

    December 2020 -  verbleef in Basic vakantieverblijf voor 2 volwassenen en 3 kinderen

  8. 10

    Le calme, la bonne situation de l'établissement et le sympathique concierge

    Januari 2021 -  verbleef in Basic vakantieverblijf voor 2 volwassenen en 3 kinderen

  9. 9,3

    Très joli et très pratique nous avons été bien informés via mail malgré que nous avons eu aucun contact physique ce qui est appréciable en tant de confinement

    Januari 2021 -  verbleef in Nieuw vakantieverblijf voor 2 personen, toegankelijk voor mindervaliden

  10. 7,9

    Net appartement in een mooie omgeving

    Januari 2021 -  verbleef in Vakantieverblijf voor 4 personen