Beoordelingen Holiday Suites

Wil je eerst wat beoordelingen van Holiday Suites klanten lezen om zeker te zijn dat je de vakantie van jouw dromen boekt?

Smart thinking! Hieronder vind je een greep uit de beoordelingen van klanten die al bij ons verbleven.

3547 beoordelingen
  1. 7,9

    Het zicht op zee en een mooie kamer

    September 2021 - Naomi G. verbleef in Essential Suite - 2p | Dubbelbed | Balkon - Zeezicht

  2. 9

    Geen recensie achtergelaten

    September 2021 - Peter C. verbleef in Comfort Suite - 5p | Slaapkamer - Slaaphoek

  3. 8,6

    Calme, Belle situation, à 500 mètres de la mer.

    September 2021 - Laurent D. verbleef in Essential Suite - 2p | Dubbelbed - Mindervalide aangepast

  4. 8,2

    mooie ligging, ideaal om te fietsen , mooi zwembad, mooi appartement

    September 2021 - Danny D. verbleef in Cosy Suite - 5p | 2 Slaaphoeken

  5. 9,3

    rust en goed weer

    September 2021 - Gerard L. verbleef in Cosy Suite - 5p | 2 Slaaphoeken

  6. 7,5

    environnement calme et vert

    September 2021 - Luc V. verbleef in Comfort Suite - 4p | Slaapkamer - Zetelbed

  7. 8,5

    Relatief goed weer, leuke rustige locatie,

    September 2021 - Chris V. verbleef in Comfort Suite - 5p | Slaapkamer - Slaaphoek

  8. 8,9

    ja sorry maar voor ons is het nog steeds coronaveiligheid en hier doe je op jezelf je zin wil je veel of weinig contact met mensen je kiest het zelf

    September 2021 - adeline v. verbleef in Cosy Suite - 5p | 2 Slaaphoeken

  9. 8,3

    was zeer aangenaam ook vriendelijke conciërge het was aangenaam dat je met een hond op de benedenverdieping zit. Was zeer praktisch ingericht: vooral de vaatwasser en de diepvriezer waren een aangename verrassing evenals de koffiezet met thermoskan.

    September 2021 - Inge V. verbleef in Cosy Suite - 5p | 2 Slaaphoeken

  10. 7,6

    La personne qui vient apporter le linge de toilette la fait très rapidement. Cette fois-ci j'ai dû payer en liquide car la dame n'avait pas de bancontact, ni de reçu pour le montant que j'ai donnée : 7,50€.

    September 2021 - Martine C. verbleef in Comfort Suite - 4p | 2 Slaapkamers | Balkon - Stadszicht