Beoordelingen Holiday Suites

Wil je eerst wat beoordelingen van Holiday Suites klanten lezen om zeker te zijn dat je de vakantie van jouw dromen boekt?

Smart thinking! Hieronder vind je een greep uit de beoordelingen van klanten die al bij ons verbleven.

4040 beoordelingen
  1. 9,4

    Tout est pensé et tres complet

    Januari 2022 - Thibaut D. verbleef in Cosy Suite - 5p | 2 Slaaphoeken op Zeebrugge

  2. 8,1

    Leuk dat we ook gebruik konden maken van het zwembad

    Januari 2022 - Wannes V. verbleef in Comfort Suite - 5p | Slaapkamer - Slaaphoek op Nieuwpoort

  3. 7,7

    Verzorgd appartement

    Januari 2022 - Koen S. verbleef in Essential Suite - 2p | Dubbelbed - Mindervalide aangepast op Nieuwpoort

  4. 7,9

    Bon équipement

    Januari 2022 - Pascal H. verbleef in Essential Suite - 2p | Dubbelbed - Mindervalide aangepast op Westende

  5. 8,1

    Het appartement en de inrichting en faciliteiten.

    Januari 2022 - EL Houssine E. verbleef in Cosy Suite - 5p | 2 Slaaphoeken op Zeebrugge

  6. 9,5

    Tout est impeccable ! Peut-être prévoir les serviettes au même titre que les draps et que le lit soit fait à l'arrivée.

    Januari 2022 - Nadine P. verbleef in Cosy Suite - 5p | 2 Slaaphoeken op Zeebrugge

  7. 8

    Équipements,.. petit bémol avec le lit qui est "imbriqué" entre les murs et difficile pour nous y installer. J espère qu'il y a des logements avec un lit plus accessible.

    Januari 2022 - Didier M. verbleef in Cosy Suite - 5p | 2 Slaaphoeken op Westende

  8. 9,5

    Rustige omgeving

    Januari 2022 - Leen V. verbleef in Essential Suite - 2p | Dubbelbed op De Haan

  9. 9,4

    studio was ruim genoeg voor 2 personen met hondje; pluspunt is ook de aparte slaaphoek ! Het was er bovendien lekker warm ! Alles was er netjes onderhouden ! Pluspunt is ook het terrasje ! Niets viel ons tegen !

    Januari 2022 - Ivonne R. verbleef in Essential Suite - 2p | Dubbelbed | Balkon - Stadszicht op Blankenberge

  10. 9,3

    Rust

    Januari 2022 - Berlinda C. verbleef in Essential Suite - 2p | Dubbelbed - Mindervalide aangepast op Westende