Holidaysuites.nl

Ecologische en duurzame ontwikkeling

Holiday Suites zet zich in voor duurzame gastvrijheid

 

Met doordachte keuzes wil Holiday Suites haar residenties op duurzame wijze uitbaten. 

We willen ons ecologisch steentje bijdragen voor een mooiere en groenere wereld door concrete realisaties uit te werken, terwijl we onze gasten optimaal willen blijven ontvangen.

Met een ambitieuze visie, maken we onze medewerkers bewust en betrekken we onze klanten en partners in deze positieve mindset.

planet b

Onze inspanningen

schoonmaak

Schoonmaak met Ozonwater

Met gestabiliseerd ozonwater zijn (chemische) schoonmaakmiddelen verleden tijd. Beter voor het milieu, veiliger voor de medewerkers én garant voor een efficiëntere reiniging. Holiday Suites is hiermee één van de pioniers in de Belgische hospitality sector.

lakens

Niet-verpakte lakens

Ons bedlinnen wordt gereinigd en gedesinfecteerd met de grootste zorg. De nieuwe lakenpakketten worden zonder nodeloze plastieken verpakking terug in de suites klaargelegd.

schoonmaak

Ecologische welkomstkit

De welkomstkit voor onze gasten, met oa. vaatwastabletten, afwasmiddel, een spons en een vaatdoek, bestaat uitsluitend uit ecologische producten. Zo verwelkomen we alle gasten met een duurzame intentie. 

 
deurhanger

Think before you print

We trekken resoluut de digitale kaart, waarbij we ons drukwerk beperken tot een absoluut minimum. Onze klantenservice, inspiratiegids om de regio te ontdekken en handleidingen worden via handige QR codes online geraadpleegd.

 
Jabbeke

Automatische klimaatregeling

Om een ideale combinatie van energie efficiëntie en optimaal comfort voor de gast te bekomen, slaat de airconditioning automatisch uit bij het openen van het schuifraam. 

 
fiets

Oplaadpunten

Op het merendeel van onze residenties voorzien we oplaadpunten bij de fietsenberging. De dichtsbijzijnde auto oplaadpunten geven we ook duidelijk aan.

 
schakelaar

Handige schakelaar

Met één druk op de hoofdschakelaar worden alle lichten uitgeschakeld. Zo wordt onnodig energieverbruik vermeden en hoeft de gast niet alle ruimtes te controleren telkens hij de deur uit gaat.

 
afval

Doordacht afvalbeheer

Net zoals bij vele landgenoten, is afval sorteren een automatisme binnen Holiday Suites. Onze residenties bevatten steeds containers voor restafval, papier & karton, PMD en glas. De half ingegraven containers gaan bovendien op in de aankleding van het domein. Ecologische soberheid!


Jouw input?

We willen samen met onze gasten het verschil maken. Heb je ideeën, opmerkingen of verbeteringen die je graag wil delen? We horen ze graag!