Holidaysuites.nl

Activiteiten en bezienswaardigheden in Nieuwpoort

Wat te doen in Nieuwpoort

Bij Holiday Suites laten we je vrij om zelf je trip te organiseren. Dat betekent ook dat we je graag de omgeving en haar aanbod laten ontdekken. Maar we laten je natuurlijk niet aan je lot over. Hieronder inspireren we je graag met onze favoriete acitiviteiten en culinaire hotspots in Nieuwpoort.

Top 3 activiteiten met de kinderen

1. The Outsider Coast

The Outsider Coast heet je graag welkom in Nieuwpoort! Hier kan jong en oud terecht voor een dag vol plezier en ontspanning.

2. Kinderboerderij De Lenspolder

Boerderij De Lenspolder is een charmante en educatieve boerderij waar bezoekers kunnen genieten van het landelijke leven. Ontdek diverse boerderijdieren, leer over traditionele landbouwmethoden en geniet van vers geplukte producten. Een ideaal uitstapje voor gezinnen en natuurliefhebbers die het authentieke boerderijleven willen ervaren.

3. Yachthaven Nieuwpoort

De jachthaven van Nieuwpoort is een moderne haven met uitstekende faciliteiten, ideaal voor zeilers en watersportliefhebbers. Gelegen in een pittoreske omgeving, biedt het een perfecte uitvalsbasis voor avonturen op het water en ontspanning aan de kust.

Top 3 Restaurants in Nieuwpoort

1. Brasserie Nieuwpoort

Een hippe brasserie op de markt in Nieuwpoort. Moderne menukaart met een eigentijdse twist op vlaamse klassiekers en gerechten met wereldse invloeden. Cocktails met hapjes om te delen of een goed glas wijn met een voorgerecht en hoofdgerecht, voor ieder wat wils. 

2. Plan B

In deze hedendaagse cocktailbar kun je terecht voor verrukkelijke cocktails. Geniet van de show en aanschouw hoe je cocktail ter plekke bereid wordt.

3. Fredt

Ontbijten in Nieuwpoort stad doe je bij Fredt. Geen haast maar genieten. Kopje koffie met de verschillende ontbijt formules. Kom je wat later? Dan zijn er ook pasta's en salades om de honger te stillen. 

Top 3 bezienswaardigheden in en rond Nieuwpoort

1. Westfront Nieuwpoort

Toen de Belgen de Slag om de Ijzer dreigde de verliezen werden de polders onder water gezet! Deze strategische beslissing dwong de vijand zich terug te trekken. 

2. Yachthaven Nieuwpoort

Ontdek de jachthaven van Nieuwpoort, een moderne haven met uitstekende faciliteiten. Ideaal voor zeilers en watersportliefhebbers, gelegen in een pittoreske omgeving.

3. Mercator

Bezoek deze iconische driemaster dat welgeteld 41 reizen heeft gemaakt en in bijna elke oceaan van de wereld heeft gevaren. Leer alles over haar wetenschappelijke missies.

 

 

Overzicht van alle activiteiten in Nieuwpoort


 

Inspiratie op andere locaties?

Kies hieronder een bestemming en ontdek wat de omgeving allemaal te bieden heeft.