Holidaysuites.nl

Activiteiten en bezienswaardigheden in Westende en Middelkerke

Activiteiten in Westende

Bij Holiday Suites laten we je vrij om zelf je trip te organiseren. Dat betekent ook dat we je graag de omgeving en haar aanbod laten ontdekken. Maar we laten je natuurlijk niet aan je lot over. Hieronder inspireren we je graag met onze favoriete acitiviteiten en culinaire hotspots in Westende.

 

Top 3 bezienswaardigheden in Westende

1. De Rotonde

Dit iconische herkenpunt van Westende moet je gewoon gezien hebben! Een prachitg kunstwerk in Belle Époque stijl met lichte Egyptische, Marokkaanse en Italianse toetsen.

2. Rederij Seastar

Geniet van een rustig namiddagje op het water aan boord van de Rederij Seastar. Vaar je liever langs de Belgische kust of toch door de Vlaamse velden?

3. Westfront Nieuwpoort

Toen de Belgen de Slag om de Ijzer dreigde de verliezen werden de polders onder water gezet! Deze strategische beslissing dwong de vijand zich terug te trekken. 

Top 3 restaurants in Westende

1. Vecino

Laat je verrassen door de verschillende bestemmingen dat dit restaurant biedt. Geniet van het gezellige interieur terwijl je samen smult van een sharinggerechtje.

2. De Lanteirne

Geniet van de klassieke Belgische keuken van De Lanteirne en haar gezellig warme sfeer. De keuken serveert heerlijke gerechten op basis van seizoensproducten. 

3. La Fonda

Op een steenworp van het strand vind je dit gezellige restaurantje waar je met heel de familie terecht kunt. Terwijl jullie van het eten genieten kunnen de kinderen spelen in de speelhoek.

Top 3 activiteiten met de kinderen

1. Plopsaland

Stap binnen in de wondere wereld van Plopsaland de Panne waar tal van bekende figuren staan te popelen om je te ontmoeten.

2. Boudewijn Seapark

Dit themapark is de place to be voor alle kinderen die houden van attracties en de zee. Ga zeker eens op hun topstukken zoals de Orca Ride en het Piratenschip.

3. De Kegel X-treme

Zijn de kinderen te oud voor pretparken? De Kegel X-treme is de oplossing. Plan een middag vol actie met hun Karting racebaan, hippe bowlingbaan of escape room.

 

Overzicht van alle activiteiten in Westende


 

Inspiratie op andere locaties?

Kies hieronder een bestemming en ontdek wat de omgeving allemaal te bieden heeft.