Holidaysuites.nl

Activiteiten en bezienswaardigheden in Blankenberge

Activiteiten in Blankenberge

Bij Holiday Suites laten we je vrij om zelf je trip te organiseren. Dat betekent ook dat we je graag de omgeving en haar aanbod laten ontdekken. Maar we laten je natuurlijk niet aan je lot over. Hieronder inspireren we je graag met onze favoriete acitiviteiten en culinaire hotspots in Blankenberge.

 

Top 3 shoppingplekjes in Blankenberge

1. Kerkstraat

Shoppers, opgelet! Ben je iets vergeten of wil je even gaan shoppen? De Kerkstraat is the place to be. Deze winkelstraat loopt van het strand rechtstreeks naar het centrum van Blankenberge. Vol met winkels vind elk er wat wils!

2. Wekelijkse marktjes in Blankenberge

Wil je de Blankenbergse sfeer opsnuiven en hou je van een babbeltje slaan met de bewoners van de stad, dan moet je zeker eens de wekelijkse marktjes bezoeken. Op de Grote Markt kun je elke vrijdag tussen 07.30u en 13.00u de markt terugvinden.

3. Boetiekjes verspreid doorheen het centrum

Vind je niet wat je zoekt in de Kerkstraat? Kijk zeker eens rond in de kleine straatjes in het centrum, hier zitten tal van verschillende zelfstandige winkeliers verstopt. 

Top 3 activiteiten met de kinderen

1. King Beach Blankenberge

Bij King Beach heb je gegarandeerd een leuke dag met de kinderen. Het is er de ideale ontmoetingsplek voor de hele familie. Terwijl de kinderen spelen op het speelstrand kunnen de volwassenen genieten van een verfrissende cocktail in Club Havana

2. Goolfy Black Light Mini Golf

Een spelletje minigolf in een unieke sfeer, dan is Goolfy Black Light Mini Golf de plek voor jullie. Laat je door een tropische jungle leiden naar het piratenschip terwijl de lichtgevende kleuren een unieke sfeer scheppen.

3. Skateplaza

Skaters, dit is er eentje voor jullie. Ervaren hoef je niet te zijn als je hier je coolste tricks wilt laten zien! En met 900m² aan skateparadijs kun je hier uren oefenen.

Top 3 restaurants en bars in Blankenberge

1. Navarin

Zin een Belgisch-Franse klassieker? Dan moet je zeker Navarin eens proberen. Proef van hun klassieke keuken in een gezellige en knusse omgeving. Geniet van enkele Vlaamse klassiekers met uitzicht over het strand van Blankenberge

2. La Cuisine

Gezellig samenkomen met familie en vrienden, dat doe je in La Cuisine. Hier kun je genieten van verschillende vis-, schaal- en schelpdieren, heerlijk bereid volgens de klassieke manier van de chef. 

3. Een frisse apéro in L'Apereau

Proef van een heerlijk frisse cocktail in cocktailbar L'Apereau waarna je kan doorschuiven naar restaurant Oberbayern voor een smakelijk diner. 

 

Overzicht van alle activiteiten in Blankenberge


 

Inspiratie op andere locaties?

Kies hieronder een bestemming en ontdek wat de omgeving allemaal te bieden heeft.