Holidaysuites.nl

Activiteiten en bezienswaardigheden in Blankenberge

Activiteiten in Blankenberge

Bij Holiday Suites laten we je vrij om zelf je trip te organiseren. Dat betekent ook dat we je graag de omgeving en haar aanbod laten ontdekken. Maar we laten je natuurlijk niet aan je lot over. Hieronder inspireren we je graag met onze favoriete acitiviteiten en culinaire hotspots in Blankenberge.

Top 3 shoppingplekjes in Blankenberge

1. Boetiekjes verspreid doorheen het centrum

Vind je niet wat je zoekt in de Kerkstraat? Kijk zeker eens rond in de kleine straatjes in het centrum, hier zitten tal van verschillende zelfstandige winkeliers verstopt. 

2. Winkelstraten van Brugge

Shopaholics, deze is voor jullie. Brugge heeft als het ware 4 grote winkelstraten die in elkaar overvloeien.  twee hiervan zijn de Steenstraat en Zuidzandstraat. Hier kunnen shoppers hun hart ophalen en uren besteden tussen de vaste modemerken.

3. Knokke-Heist: De Groene Shoppingstad

Bezoek Knokke-Heist, dé bestemming voor shopaholics aan de Belgische kust! Ontdek exclusieve boetieks en luxe winkels langs de Lippenslaan en Kustlaan. 

Top 3 activiteiten met de kinderen

1. King Beach Blankenberge

Bij King Beach heb je gegarandeerd een leuke dag met de kinderen. Het is er de ideale ontmoetingsplek voor de hele familie. Terwijl de kinderen spelen op het speelstrand kunnen de volwassenen genieten van een verfrissende cocktail in Club Havana

2. Het Leopoldpark

Het Leopoldpark in Blankenberge is een iconische plek in de badstad. Van de Krokusvakantie tot begin november biedt het park een scala aan activiteiten voor het hele gezin.

3. De sportdoze Blankenberge

De Sportdoze in Blankenberge is een ultramodern sportcomplex dat recent geopend is en een plaats vormt voor zowel professionele als recreatieve sporters.

Top 3 restaurants en bars in Blankenberge

1. De Oesterput

Ontdek De Oesterput in Blankenberge voor de beste verse oesters en zeevruchten in een sfeervolle setting aan de Belgische kust.

2. Restaurant Uilenspiegel

Proef de beste Belgische gerechten en verse zeevruchten bij Restaurant Uilenspiegel in Blankenberge, een topkeuze voor een gezellig diner dicht bij de kust.

3. Een frisse apéro in L'Apereau

Proef van een heerlijk frisse cocktail in cocktailbar L'Apereau waarna je kan doorschuiven naar restaurant Oberbayern voor een smakelijk diner. 

 

Overzicht van alle activiteiten in Blankenberge


 

Inspiratie op andere locaties?

Kies hieronder een bestemming en ontdek wat de omgeving allemaal te bieden heeft.