Holidaysuites.nl

Activiteiten en bezienswaardigheden in De Haan

Wat te doen in De Haan

Bij Holiday Suites laten we je vrij om zelf je trip te organiseren. Dat betekent ook dat we je graag de omgeving en haar aanbod laten ontdekken. Maar we laten je natuurlijk niet aan je lot over. Hieronder inspireren we je graag met onze favoriete acitiviteiten en culinaire hotspots in De Haan.

 

Top 3 restaurants op de zeedijk van De Haan

1. Paname

De ideale plek om tot rust te komen na een drukke dag aan het strand. Met haar typische belle époque stijl brengt dit restaurant de Franse sfeer naar de Belgische kust

2. Fratelli's

Dit Italiaanse familierestaurant brengt je zo van de Belgische kust naar het zonnige eiland Sicilië.

3. Casanova

Dit is er ééntje voor de echte visliefhebbers en romantici. Je kunt er gezellig genieten van de brede keuze visgerechten met een romantisch zicht op de ondergaande zon. 

Top 3 lunchrestaurants in De Haan

1. Jeannine

Bij Jeannine kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of brunch. Elke ochtend maken ze hier met veel liefde alles vers. Van de gerechtjes tot de limonades, taartjes, ice tea....

2. Baloe

Een gezellige ontmoetingsplek om je op je gemak te voelen met een lekker glas wijn of frisse cocktail en een heerlijke huisgemaakte tapa.

3. BAZ

In deze Bistro Aan Zee kun je genieten van een fantastische lunch waar Chef Raf gebruikt de meest verse ingrediënten gebruikt.

Top 3 activiteiten in De Haan

1. Duinbossen

De Duinbossen zijn de ideale plek om uren te spenderen terwijl je geniet van de natuur in De Haan. Op hete dagen bieden de bomen de ideale bescherming tegen de schroeiende zon.

2. Breduinia

Deze 41 kilometer lange fietsroute leid je langs de mooiste plekjes in het Brugse Ommeland. Van de serene Belgische Kust tot verborgen pareltjes in het polderlandschap.

3. Hangtime

Laat je niet misleiden, het ziet er misschien jeugdig uit maar Hangtime belooft zeker een actieve middag. Wil je enkel lucratief springen? Of trickjumps doen met de extra uitdagingen dat het park voorziet?

 

 

Overzicht van alle activiteiten in De Haan


 

Inspiratie op andere locaties?

Kies hieronder een bestemming en ontdek wat de omgeving allemaal te bieden heeft.