Holidaysuites.nl
Kust Marathon Nieuwpoort NL
Kust Marathon Nieuwpoort NL
 

De schitterende schoonheid van Nieuwpoort

Welkom in Nieuwpoort, waar de prachtige jachthaven, historische charme en uitgestrekte stranden samenkomen. Of je nu komt om te ontspannen aan zee of het pittoreske oude centrum te verkennen, Nieuwpoort biedt voor ieder wat wils. Ervaar de perfecte mix van rust en avontuur in deze veelzijdige kuststad.

Levendige dijk vol plezier en ontspanning

De dijk van Nieuwpoort is de perfecte plek om te genieten van alles wat deze prachtige kuststad te bieden heeft. Ontdek de vele gezellige terrasjes, restaurants en winkels die de dijk tot een bruisende ontmoetingsplaats maken. Of je nu komt voor een ontspannen stranddag, een culinaire ervaring of gewoon om de sfeer op te snuiven, de dijk van Nieuwpoort biedt voor ieder wat wils. Laat je verrassen door de charme en de veelzijdigheid van deze prachtige kustlijn.

Een gezin voor het reuzenrad op de dijk van Nieuwpoort
Een gezin voor het reuzenrad op de dijk van Nieuwpoort
Een tweeling meisjes eet een ijsje op de dijk van Nieuwpoort
Een jongen aan het basketballen op de dijk van Nieuwpoort

Ontdek het maritieme hart van Nieuwpoort

De havengeul van Nieuwpoort is een indrukwekkend schouwspel van maritieme activiteit en natuurlijke schoonheid. Wandel langs de promenade en geniet van het uitzicht op de voorbijvarende boten, van vissersschepen tot luxe jachten. De promenade biedt een rustige plek om te wandelen, joggen of gewoon te genieten van de frisse zeelucht.

Een gezin wandelt op de promenade langs de havengeul in Nieuwpoort

Plan je onvergetelijke vakantie in Nieuwpoort

Begin vandaag nog met het plannen van je perfecte uitje naar Nieuwpoort. Verken de uitgestrekte stranden, de sfeervolle jachthaven en de historische bezienswaardigheden. Boek nu en ontdek waarom Nieuwpoort de ideale bestemming is voor een bijzondere vakantie aan de Belgische kust.

Ontdek ook Blankenberge, Westende en Zeebrugge

Blankenberge

Blankenberge

Geniet van zonnige dagen op het strand, wandel langs de pier en ontdek het bruisende nachtleven. Blankenberge heeft alles voor een perfecte vakantie vol plezier en ontspanning.

 
Westende

Westende

Ontspan in het rustige Westende en het nabijgelegen Middelkerke, met hun mooie stranden en fietspaden. Een ideale plek voor een familievakantie.

 
Zeebrugge

Zeebrugge

Ervaar de charme van Zeebrugge met zijn prachtige haven, heerlijke visrestaurants en gezellige sfeer. Ideaal voor een ontspannende en culinaire vakantie aan zee.