Holidaysuites.nl

Het avontuur tegemoet in Limburg

Ben je er klaar voor? 

In het mooie Limburg valt heel wat te beleven. Je kan er de mooie natuur bewonderen aan de hand van een fantastische wandeling of avontuurlijke fietsroute. Wil je toch liever iets anders doen? Lees dan zeker verder hieronder. 

Gezin in het bos

Let's go!

Kind bowlen

Alles in één

Als de week volledig in het teken van plezier staat, dan moet je bij Saraland zijn. Daar kan je vrijwel elke hippe kinderactiviteit beleven. Van minigolfen, zwemmen en bowlen tot spelen in het speeldorp, VR-games en smullen in één van de restaurants. 

Plopsa Indoor Hasselt

Hallo Ploppertjes!

Uiteraard kan een Plopsa-belevenis ook niet in Limburg ontbreken. Plopsa Indoor Hasselt bezorgt je een fijne dag waar je bovendien droog en warm blijft bij gure herfstdagen. 

Terhills

One with nature

Wanneer je ook in Limburg één wilt worden met de natuur, dan moet je steevast naar het Nationaal Park Hoge Kempen. Daar vind je adembenemende uitzichten en kan je eindeloos wandelen. Een dag vol genot gegarandeerd!

Wil je iets meer uit je wandeling halen? Breng dan een bezoekje aan Terhills in datzelfde park. Je vindt er de mooiste panorama van Vlaanderen en vier terrils om te beklimmen. 

Kids in speeltuin

Even spelen

Willen de kinderen na een stevige wandeling een momentje spelen? Dan kan je steeds terecht in Bokrijk, het openluchtmuseum in Genk, de Avonturenberg van be-MINE in Beringen of de Breugelhoeve in Peer.

Krijgen de kids er maar niet genoeg van? Dan kunnen ze ook steeds spelen op het domein rond de residentie. Rondom vind je verschillende faciliteiten waar de kids eindeloos kunnen spelen. 

Kids eten

Een kindvriendelijk hapje eten? 

Niets fijner dan na een drukke dag een lekker hapje te eten. Bovendien is de avond nog meer geslaagd als dat onmiddellijk ook in een kindvriendelijk restaurant kan. Kleine of grote menu's voor kleine en grote hongers. 

Je kan steeds terecht in Metapontum in Houthalen die je heerlijke Italiaanse pareltjes voorschotelt. Ook in Pizzeria La Ruota kan je proeven van een overheerlijke Italiaanse keuken. Brasserie Fratelli is helemaal voorbereid op het bezoek van je kroost. 

 
 

Met de tenen in het zand? 

Neem je de familie liever mee naar zee? Dan kan je ook daar in één van onze fantastische residenties verblijven. De Belgische Kust is niet alleen prachtig, maar er vallen ook ongelooflijk veel avonturen te beleven.