Holidaysuites.nl

Het liefdevolle Limburg

Verliefd in Limburg

In het mooie Limburg valt heel wat te beleven, van historiek tot het proeven van ambacht. Ga je binnenkort met z'n tweetjes romantisch overnachten in Limburg? Dan sommen we graag enkele leuke to do's voor jullie op. 

Stel in het bos

Romantische activiteiten

Stel in de bioscoop

3, 2, 1... Action!

Niets romantischer dan een avondje handjes vasthouden in de bioscoop. Kies je voor een spannende of romantische film? Of kruip je dicht bij elkaar tijdens een angstaanjagend verhaal? In Limburg kan je op veel plaatsen terecht.

Op 10 minuten rijden van de residentie vind je de Euroscoop in Genk, een grote bioscoop waar je alle nieuwste films kan bekijken. Ben je op zoek naar iets authentieker? Dan is een bezoekje aan The Roxy Theatre in Beringen een echte aanrader. 

Stel in het bos

The place to be

Dé troeven van Limburg mogen we natuurlijk niet overslaan. In de regio kan je eindeloos wandelen door prachtige bossen en mooie omgevingen. Niets romantischer dan even tijd te maken voor elkaar en een goede babbel te doen.

Kan je niet kiezen tussen alle mogelijkheden? Maak een bezoekje aan het Nationaal Park Hoge Kempen, Ter Hills of de bossen rond de residentie in Houthalen-Helchteren. 

Stel aan het shoppen

Shop till you drop

Ben je beide fan van een goede dag winkelen? Dan zullen de winkelstraten in Limburg jullie zeker kunnen bekoren. De shoppingstad Hasselt biedt verschillende mooie winkelstraten zoals Quartier Bleu, de Koning Albertstraat en de Demerstraat.

Fan van echte designerwinkels? Dan moet je zeker en vast een bezoekje brengen aan Maasmechelen Village. Je vindt er de meest toonaangevende luxemerken ter wereld samen in een openlucht winkelbestemming. 

Stel op restaurant

Dinner by candle light

Wil je rond Houthalen-Helchteren een gezellig hapje eten? Dan kan je er zeker terecht bij heel wat fijne brasserietjes. Op 6 minuten rijden vind je Cucina di Gio, een gezellig restaurant waar je naar hartenlust van de Italiaanse keuken kan smullen. Romantisch toch? Dat geldt ook voor Enfin Restaurant. De keuken biedt eerder Vlaamse topgerechten. 

Sterrenwaardig dineren? Dan kan je langsgaan bij Innesto. Het restaurant biedt je moderne klasse en een weelderig gevoel, met respect voor de producten waarmee wordt gewerkt.

Stel in de stad

Een dagje de toerist uithangen

Met Hasselt in de buurt is het zeker geen probleem om cultuur op te snuiven. Je kan er een historische stadswandeling doen waar je alle geheimen van de stad te weten komt. Je haalt de brochure met de route op bij Visit Hasselt.

Heb je al gehoord van be-Mine in Beringen? Het is de best bewaarde mijnsite in Europa en zeker de moeite waard om te bezoeken. 

Aperitief

Apéro time!

Zin in een aperitiefje? Dan kan je opnieuw op meerdere plaatsen terecht rond de Holiday Suites residentie in Houthalen-Helchteren. Op 10 minuutjes rijden kan je een apéro nemen in L'Or Noir.

Ben je in Hasselt? Dan is Apéro Boules een aanrader, waar je naast het drinken van een lekker drankje ook terecht kan om een spelletje jeu de boules te spelen. 

Stel aan het ontbijt

De morgenstond heeft goud in de mond

Niets fijner dan opstaan met z'n tweetjes en niet aan het ontbijt of de brunch te hoeven denken. Bij Martenshuys in Zonhoven krijg je een fantastisch ontbijt voorgeschoteld.

Ga je de dag doorbrengen in Hasselt? Dan krijg je bij Le Maison Blanche zeker en vast een fijne start van de dag. 

Stel bij een show

Showtime!

Een fijne show garandeert je absoluut van een fijne gevulde avond. In de buurt van de residentie kan je steeds enkele optredens meepikken. In Cultuurhuis Casino worden steeds fijne shows opgevoerd. Bekijk zeker hun website wanneer je richting onze residentie komt. 

Stel aan het bowlen

Let's bowl the night away

Houden jullie van een beetje competitie? Dan is een avondje bowlen met z'n twee altijd fijn. Samen met een drankje en een hapje vul je de hele avond met plezier. Olympia Hasselt biedt je amusement met bowlen, poolen en zoveel meer. 

Een stel in bed

Home sweet home

Heb je gewoon wat tijd nodig met z'n twee? Blijf dan lekker gezellig in de suite. De Holiday Suites bieden alles wat je nodig hebt om gezellig samen te zijn. 

 
Stel op het strand

Ben je liever verliefd aan de Belgische Kust? 

Dat kan ook perfect! Aan de prachtige Belgische kustlijn vind je opnieuw heel wat leuke activiteiten om met z'n tweeën, romantisch, te doen. Bovendien beschikken we bij Holiday Suites over 6 andere residenties aan de zee. Welke verkies jij?