Holidaysuites.nl

Jumpsquare Hasselt

Spring een gat in de lucht

Jumpen bij Jumpsquare gaat verder dan het springen op een veld van trampolines. Hou je het bij de Main Court of durf je toch de Sports Zone, Pro Zone, Challenge Zone of Extreme Zone binnen te gaan? Aan jou de keuze!

In de Main Court hebben beginnende jumpers alle ruimte om te oefenen: Hoe hard veert een trampoline? Hoe rem je af? Hoe val je het zachtst?
Daarnaast is het voor gevorderde jumpers de ideale plaats om hun nieuwe tricks te oefenen.

Jumpers die lekker actief willen zijn, kunnen terecht in de Sports Zone. Hier vindt je trampolinevarianten van sporten die je al kent, zoals (Ultimate) Dodge Ball en SlamDunk.
Bij Dodge Ball spring je hoger en gooi je verder dan het gewone trefbal. Ontwijk de ballen van de tegenstander en scoor de meeste punten.
Spring zo hoog als Michael Jordan en Dunk de basketbal in de korf bij SlamDunk. Je staat versteld hoe hoog je kan springen en hoe ver je geraakt!

In de Pro Zone draait alles om hoogte. Je vindt er de High Performance MaxAir Trampolines en de Walk on Wall. Speel als een echte freerunner met de zwaartekracht en oefen de meest spectaculaire tricks.
De High Performance MaxAir Trampolines hebben speciale vering waardoor je nog hoger springt dan op normale trampolines. Durf jij het aan?
Neem een horizontale houding aan en veer met je rug op de trampolines. Zo loop je tegen de muur omhoog op de Walk on Wall en maak je de eerste stappen als freerunner.

Daag je vrienden en collega's uit in de Challenge Zone. Laat zien wie de beste is in de Valo Jump, de Ninja Course of de Battle Beam.
Met de Valo Jump neem je fysiek deel aan een computerspel en krijg je een echte work-out.
De favoriete attractie van de freerunners is ongetwijfeld de Ninja Course. Snelheid, kracht, coördinatie en behendigheid komen samen bij dit spannende hindernisparcours. Ga je toch onderuit of stap je mis? Geen paniek, de Foam Pit, BigAirBag of de matten zorgen ervoor dat je een zachte landing maakt.
De Battle Beam is waar balans en strijdkracht elkaar ontmoeten. Loop elkaar tegemoet op de smalle balk en probeer elkaar met speciale, zachte, Battle Sticks van de evenwichtsbalk te slaan.
De Foam Pit is gevuld met schuimblokken om je landing zachter te maken, terwijl de BigAirBag gevuld is met verticale luchtkamers die continue gevuld worden met lucht.

In de Extreme Zone ga je sneller en hoger. De adrenaline giert door je lichaam. In deze Zone heb je alles nodig: behendigheid, controle, snelheid en een flinke dosis lef. In deze Zone vindt je attracties zoals de Jump Tower en de BigAirBag.

Adres

Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt

Contact

+32 11 96 66 65

Website

www.jumpsquare.com/be/hasselt

In de omgeving: 156km