Holidaysuites.nl
Enjoy and feel comfortable

Limburg - Vakmanschap op zijn best

Ambacht op je bord

Neen, je hoeft het heus niet letterlijk te nemen. Je krijgt overheerlijke dingen op je bord als je gaat dineren in Limburg. Je geniet er van de prachtige omgeving, maar ook van topgastronomie.

In het mooie Limburg vind je uiteraard heel wat goede adresjes om een overheerlijke maaltijd te nuttigen. 

Boomgaard in Limburg

Een lekker hapje eten

Ontbijt

Ontbijt - Brunch

De ochtendstond heeft goud in de mond. Ga jij daarom op pad om een lekker ontbijtje te scoren? Dan moet je steevast langsgaan bij Brasserie Belfleur of Caffè e Gusto.

Beiden zijn het fijne adresjes die je een overheerlijke start van de dag bieden. Slaap je liever lekker uit? Dan kan je terecht bij Maison Blanche of Brunchie voor een zalige brunch. 

Klinken

Diner

Na een lange gevulde dag is er niets fijner dan een heerlijke maaltijd te nuttigen. In welk soort restaurant je dat doet, dat is geheel aan jou de keuze! Kies je voor een brasserie? Dan moet je zeker en vast Brasserie Den Noordkant, Restaurant Gusto of Brasserie 't Parck overwegen. Ben je in Hasselt? Ga dan zeker langs bij Brasserie Bordeaux

Mag het dat extraatje meer zijn? Rongese in Hasselt is zeker en vast sterrenwaardig en staat gelijk aan fijne wijnen en kraakverse producten. Dat geldt ook voor Ogst. Deze nette zaak serveert charme in zijn puurste vorm. 

Stel op restaurant

Lunchen 

Heb je een goede wandeling achter de rug in de mooie bossen van Bokrijk en omstreken? Dan heb je vast wel honger gekregen. In en rond Houthalen-Helchteren kan je bij heel wat zaakjes terecht.

Zo heb je Effe Anders en Abdijhoeve Houthalen. Ben je in het bruisende Hasselt? Dan kan je onder andere terecht bij Marloo's

Sushi

Had u nog iets gewenst? 

Ben je naast al die lekkere hapjes misschien op zoek naar nog iets anders? Dan heb je misschien wel zin in een frietje, rolletje sushi of kommetje rijst?

In Houthalen-Helchteren kan je smullen van de Japanse keuken in Wakame Sushi. Toch liever een echt Belgisch frietje? Dan is frituur 't Knabbelke een echte voltreffer. Chinese gerechten vind je dan weer in Happy Garden

 
Fietsen door het water

Doe je dit alles liever aan de Belgische Kust? 

Holiday Suites heeft maar liefst 6 residenties aan de Belgische Kust. Ook daar vallen er heel wat culinaire geheimen te ontdekken. Zien we je binnenkort in één van onze residenties aan de zee?