Holidaysuites.nl

Geniet van de voorjaarsvakantie aan de Belgische kust of in Limburg

 

Vier de voorjaarsvakantie in stijl aan de Belgische kust of in Limburg

Op zoek naar de perfecte ontsnapping deze voorjaarsvakantie? Bij Holiday Suites combineren we het comfort van thuis met de luxe van een vakantie. Of je nu wilt ontspannen aan de kust of avontuur zoekt in de bossen van Limburg, wij hebben voor ieder wat wils. Laat je inspireren en start hier jouw onvergetelijke vakantie!

TIP! We selecteerden 7 topactiviteiten in de buurt van onze bestemmingen aan de kust. Veel plezier!

Boek nu je verblijf 
 
Het strand van Blankenberge onder de wandelweg van de pier
 
Een gezin aan het ontbijten bij Holiday Suites

Vakantieappartementen met alle comfort van thuis

Al onze suites zijn recentelijk nieuw gebouwd of gemoderniseerd. Ze bieden alle comfort van thuis, met een volledig uitgeruste open keuken, een aparte badkamer en een heerlijke ruimte om te ontspannen.

 
 
 

Ontdek onze wereld van activiteiten: plezier voor iedereen!

Bij Holiday Suites geloven we dat elke vakantie uniek is. Daarom hebben we een breed scala aan activiteiten samengesteld die perfect passen bij elk type vakantieganger. Van ontspannen dagen aan het strand tot avontuurlijke ontdekkingstochten in de bossen van Limburg, en van kindvriendelijke belevenissen tot huisdiervriendelijke avonturen - wij hebben het allemaal. Laat je inspireren door onze zorgvuldig geselecteerde activiteiten en maak van jouw voorjaarsvakantie een onvergetelijke ervaring!

Een jong gezin in de natuur tijdens de voorjaarsvakantie
Een jong gezin in de natuur tijdens de voorjaarsvakantie
 
Een gezin aan het wandelen en spelen op het strand

Gezinnen met kinderen

Onze locaties bieden tal van kindvriendelijke activiteiten, van zandkastelen bouwen op het strand tot spannende avonturen in de natuur. Elk moment wordt een prachtige familieherinnering.

 
Een gezin met hun hond in de natuur tijdens de krokusvakantie

Vakantie met huisdieren

Wij begrijpen dat huisdieren deel uitmaken van de familie. Daarom zijn onze bestemmingen perfect voor je viervoetige vrienden, met talloze wandelroutes en pet-friendly stranden.

 
Een gezin aan het bakken in hun vakantieappartement van Holiday Suites

Binnenactiviteiten

Laat het weer je vakantie niet bepalen! Onze locaties in de buurt van musea, indoor speeltuinen en wellness-centra zorgen voor vermaak, wat het weer ook is.

 
 

Boek nu je vakantieappartement tijdens de voorjaarsvakantie