Zakelijk overnachten aan de Belgische kust of in Limburg

Bent u op zoek naar een zakelijk verblijf aan de Belgische kust of in Limburg? Een overnachting met een vriendengroep?  Of een verblijf van meerdere maanden voor uw werknemers? Alles kan. Wij aanvaarden zowel lange verblijven als overnachtingen voor grote groepen.

Belgische kust

Onze residenties zijn gelegen op toplocaties aan zee. In Westende, Nieuwpoort, Blankenberge, De Haan en Zeebrugge kan u bij ons terecht. We hebben appartementen voor 2 tot 8 personen. Alle residenties zijn makkelijk bereikbaar.

Nabij Brugge

In het centrum van West-Vlaanderen, naast de autosnelweg E40, hebben we Jabbeke. Ook hier hebben we een vestiging. Ideaal om te overnachten, want deze locatie is dicht bij Brugge, heeft een vlotte bereikbaarheid en is gelegen nabij de belangrijkste uitvalswegen naar de kust en het binnenland. Op deze bestemming hebben appartementen voor 2 tot 6 personen.

Limburg

Ook in het centrum van de provincie Limburg hebben we Holiday Suites, meer bepaald in Houthalen-Helchteren. Hier bevindt u zich in een groene omgeving en nabij de autosnelweg. Vlot bereikbaar dus. Bovendien hebben we hier een grote parking en is deze geheel gratis. Appartementen voor 2 tot 11 personen.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte door het formulier hieronder in te vullen. Wenst u liever te bellen? Dat kan op het nummer +32 (0)2 588 03 03.

 

Wanneer wenst u te verblijven?