Geniet van de magische kerstsfeer tijdens Hasselt Winterland

De gezelligste periode van het jaar komt er weer aan... En dat betekent ook dat je binnenkort weer kan genieten van de kerstsfeer tijdens Hasselt Winterland. Van 23 november t.e.m. 5 januari kan je terecht op Hasselt Winterland, het Kolonel Dusartplein wordt omgetoverd tot een waar winterparadijs.

Kuieren op de kerstmarktschaatsen op de overdekte schaatspiste, plezier beleven in het reuzenrad, het kersttreintje, Christmas Thriller of één van de andere leuke attracties... Tijdens Hasselt Winterland kan het! In het Grand Café kan je steeds terecht voor een lekkere warme chocolademelk of een aperitiefje. Maar er is meer... Vanaf 7 december kan je een bezoekje brengen aan het huis van de Kerstman! 

Kan je nu al niet meer wachten om Hasselt Winterland te bezoeken? Boek ons arrangement, verblijf in Holiday Suites Houthalen-Helchteren en geniet van tal van leuke voordelen.

Bij aankomst zullen de geboekte extra's klaarliggen in het vakantieverblijf.

Dit arrangement kan geboekt worden op onderstaande bestemming: 

Inbegrepen in je arrangement:

 

Per persoon

 
  1. Toegangsticket schaatsbaan + huur schaatsen
  2. Twee consumptiebonnen Grand Café Winterland
 

Per verblijf

  1. 1 fles glühwein
 

Selecteer je gewenste aankomst- en vertrekdatum om de beschikbare bestemmingen te zien.
De combinatie van je verblijf en activiteit is een aanbod van Holiday Suites. Holiday Suites is echter niet aansprakelijk voor het verloop van de bijgeboekte activiteit. Voor vragen of klachten over de activiteit, gelieve de organisatie zelf te contacteren.

Contactgegevens:
Winterland Hasselt

Hendrik Van Veldekessingel 150/44

3500 Hasselt

https://www.winterland.be/nl