Holidaysuites.nl

Belgische Kust - Al het moois van de zee op je bord

Het neusje van de zalm

Overheerlijke delicatessen uit de oceaan vind je op zijn best aan de kust, natuurlijk! West-Vlaamse vissers trekken er dagelijks op uit om de lekkerste vissen en schaaldieren dagvers op je bord te brengen. Of je nu kiest voor een klassiek potje mosselen of een visje gebakken in unieke saus, je vindt het allemaal aan de Belgische Kust. 

Stel op restaurant

Een lekker hapje eten

Ontbijt

Ontbijt - Brunch

Wakker worden met een prachtig uitzicht op de zee. Dat vraagt om een heerlijk en stevig ontbijt. Langs de kustlijn vind je heel wat zaakjes waar je de dag heerlijk kan starten. Zo is Taboe een vaste waarde in het bruisende Blankenberge, waar je van een uitgebreide eerste maaltijd van de dag kan genieten. In Westende kan je terecht bij Toast! om te genieten van een uitgebreide brunch.

Stel op restaurant

Diner

Een aangename brasserie, waar je romantisch kan dineren? In De Haan kom je zeker aan je trekken. Bij Le Kok sur Mer kan je heerlijk eten, in een mooie setting. Verblijf je in Blankenberge? Dan is de brasserie Victory zeker en vast een aanrader. In Nieuwpoort beleef je een fijne avond in Brasserie Nieuwpoort

Stel op restaurant

Lunchen

Komt de activiteit van de voormiddag ten einde? Dan heb je vast zin in een heerlijke lunch. Aan de Belgische Kust vind je talrijke leuke zaakjes om jouw middagmaal te nuttigen. In Nieuwpoort kan je Wasserette vinden. Een leuke zaak, waar een snelle hap zeker kan.

In De Haan vind je Apart Moment, een grote aanrader. Een ideale plek om in Jabbeke te lunchen is Bistro 144.

Sushi

Had u nog iets gewenst? 

Verblijf je wat langer en wil je nog meer variërende smaken aan je culinaire trip toevoegen? Dan heb je misschien wel zin in sushi, frietjes of nog iets anders. Voor een lekker Japans gerechtje moet je zeker een bezoek brengen aan Arata Sushi in Blankenberge. Een heerlijk Belgisch frietje? Dat vind je in Westende bijvoorbeeld bij frituur Friet de Mer. Een streepje Italië? Dan is Botticelli in Nieuwpoort 'the place to be'. 

 
Fietsen door het water

Doe je dit alles liever in Limburg? 

Liever culinair verblijven in Limburg? Dat kan! Wij bij Holiday Suites staan te popelen om je te ontvangen in onze residentie te Houthalen-Helchteren. Ook daar vallen er heel wat culinaire geheimen te ontdekken. Zien we je binnenkort?