Holidaysuites.nl

Kinderboerderij De Lenspolder

Kinderboerderij De Lenspolder

In deze kinderboerderij kunnen kinderen in aanraking komen met het echte boerderijleven. Hier kunnen ze landbouwproducten ontdekken en ook zelf verwerken. Natuurlijk is het ook mogelijk om de dieren te ontmoeten!

In De Lenspolder vind je onder andere een wei met rondscharrelend pluimvee, konijnen, een vijver met verschillende eendensoorten en schildpadden. Bovendien is er ook nog een weide met enkele grotere boerderijdieren. Daarnaast is er ook een klaslokaal, een bakhuis en een cafetaria met de mogelijkheid tot picknick en uitzicht op het speelplein.

De missie van deze kinderboerderij luidt: ‘kinderen nog meer in contact brengen met dieren en natuur en dit op een leuke, speelse en tegelijk leerrijke manier!’

Tijdens de schoolvakanties worden hier op regelmatige basis activiteiten georganiseerd waarvoor kinderen zich kunnen inschrijven. Een ideale uitstap om te doen met de kindjes tijdens de vakantie in Nieuwpoort! Je vindt deze kinderboerderij op nog geen 3km afstand van Holiday Suites Nieuwpoort.

 

Adres

Elf Juliwijk 6A
8620 Nieuwpoort

Telefoon

058 23 69 86

E-mail

Kinderboerderij@nieuwpoort.be 

Website

https://www.visit-nieuwpoort.be/nl/kinderboerderij-de-lenspolder

In de omgeving: 34km