Holidaysuites.nl
Enjoy and feel comfortable

Met de tenen in het zand aan de Belgische Kust

Uitwaaien aan de kust

Ben je klaar voor een ontspannende vakantie? Wij wel alvast! Daarom zijn we gretig aan de slag gegaan om de leukste activiteiten aan de Belgische Kust te verzamelen. Lees je hieronder met ons mee? 

Kids in het zand

Fun verzekerd!

Sea Life

Sea Life

Wil je weten hoe het er écht aan toegaat diep in de zee? Dan kan je dat komen bewonderen in het prachtige Sea Life in Blankenberge. Je kan er op een bijzondere manier de magnifieke onderwaterwereld bewonderen. 

Het strand van Westende

Stilte, rust en de zee

Kijk je uit naar rustgevende wandelingen en zalig uitwaaien aan de kust? Dan raden we je sterk aan om in Westende het beeldenpark Beaufort te komen bewonderen. Je komt helemaal tot rust, maar krijgt op jouw wandeling heel wat prachtige kunstwerken te zien. Bovendien kunnen de kids zich uitleven met een go-cart op de dijk. 

Plopsaland De Panne

Avontuurlijk, voor jong en oud

Hou je liever van avontuur? Dan vind je dat zeker in Plopsaland De Panne. Je wisselt er af tussen rustige en wilde attracties, voor jong en oud. Je leert er alle Studio 100 helden kennen.

Bovendien kan je in de herfstvakantie profiteren van de Halloween Nocturne. Je rijdt slechts 15 minuten met de wagen vanaf Holiday Suites Nieuwpoort

Minigolf La Potinière

Do you play golf? 

Ben je een echte golfer? Dan kan minigolf je zeker ook bekoren. Ga met het hele gezin langs bij een minigolf in de buurt van jouw suite.

In Blankenberge vind je het bekende Goolfy, waar alles fluorescerend oplicht. Ook in De Haan vind je een uitgebreide golfbaan in Minigolf La Potinière. Minigolf Westende brengt je ook uren speelplezier. 

Gezin op restaurant

Een kindvriendelijk hapje eten

Een hongertje na een dag vol amusement? Dan kan je steevast bij heel wat restaurants aan de kust terecht om een lekker en kindvriendelijk hapje te eten.

Zo is Chalet Leopold een vaste waarde in Blankenberge, biedt La Potinière in De Haan een overheerlijk menu en waan je je in Spanje op het terras van La Fonda in Westende.

 

Ben je liever avontuurlijk in Limburg? 

Dan kan je heerlijk overnachten in onze residentie te Houthalen-Helchteren. Houdt het hele gezin van wandelen en fietsen? Dan is Limburg the place to be.