Holidaysuites.nl

Met z'n tweetjes erop uit

Een romantische trip doorheen Vlaanderen 

Loopt het leven je soms voorbij door alle verplichtingen en drukke planning? Dan heb je zeker wel eens nood aan een romantisch en gezellig weekend met je partner. Er even tussenuit met je geliefde, zonder zorgen. Daar kan Holiday Suites je bij helpen. Hieronder lees je de meest leuke activiteiten om te doen met z'n tweetjes en zo een onvergetelijke vakantie te beleven. 

Stel in het bos
 

Waar ga je heen? 

Staat je keuze al vast of twijfel je naar welke uithoek van België je wilt trekken voor een weekendje 'quality time'? Hieronder maken we je helemaal wegwijs en geven we de romantische geheimen van de regio's bloot. 

Stel aan het fietsen in Limburg

Limburg

Gaat je voorkeur uit naar Limburg? Dan geniet je van wandelingen door het groen, en zeker van elkaar. Je komt er optimaal tot rust. Of je nu kiest voor een activiteit buitenshuis of gewoon gezellig binnenblijft in de suite. 

Stel op het strand

De Belgische Kust

Een romantische strandwandeling, wie houdt er nu niet van? Aan de Belgsiche Kust heb je zeker geen gebrek aan fijne restaurantjes en een streepje cultuur. Perfect om een ontspannen vakantie te beleven.