Holidaysuites.nl
Enjoy and feel comfortable

Shopping aan de Belgische kust

Online shoppen is tegenwoordig helemaal in, maar vind je ook niet dat een dagje shoppen en verschillende winkelstraten doorlopen therapeutisch kan werken? Je kan jouw favoriete kledingstukken passen, zien hoe ze je staan en de materialen met je eigen handen aanvoelen. Een ander positief aspect van fysiek winkelen is dat je vragen kan stellen en je advies kan vragen aan de winkelmedewerk(st)er, om zo de perfecte outfit te vinden. Op deze pagina vind je verschillende winkels, straten en centra waar jij jou volledig kan laten gaan!

A day in Knokke

Als je denkt aan shoppen, denk je toch onmiddellijk aan Knokke-Heist, niet? In deze stad gaat het niet enkel om kleren kopen, maar ook om genieten. Zien en ontdekken, in en langs honderden winkels. Van verfrissend eenvoudig tot opmerkelijk exclusief met de grootste gerenommeerde topmerken. Dit vind je terug in de gouden shoppingdriehoek Lippenslaan, Dumortierlaan en Kustlaan. In Knokke-Heist winkel je anders dan elders… en non-stop, want ook op zon -en feestdagen zijn de winkels open. Ben je even moe van het wandelen? Geen nood, er is dagelijks een shuttlebus aanwezig om jou doorheen de winkelstraten rond te brengen.Ga er dus even tussenuit en bezoek deze badstad die zoveel te bieden heeft voor jou!

Oostende... de stad aan zee!

Wie wil shoppen op zondag, moet in Oostende zijn! Deze stad biedt voor ieder wat wils: van de gekende ketens tot de exclusievere boetieks. Haal even pen en papier boven, want wij geven jou de gekendste shopping streets van deze badstad. Dwaal rond in Adolf Buylstraat, Christinastraat, Kapellestraat, Leopold II-laan, Van Iseghemlaan of in het shoppingcentrum ‘Wapenplein’. Bezoek je liever originelere boetieks? Ga dan zeker langs in Pied de Poule, het walhalla voor cool fashion chicks! Wie tussen het winkelen door even wil uitrusten, kan ook terecht in één van de koffiehuisjes of tearooms in de stad.  Naast de ongekende luxe van shoppen op zondag, heeft Oostende nog meer troeven. Zo zijn de winkelstraten in het centrum volledig autovrij. Bovendien zijn er goedkope parkeerformules, zodat jouw shopping dag niet meer stuk kan! En zeg nu zelf, wie wil niet winkelen met zicht op zee?

Visit Nieuwpoort! 

Bij shoppen aan de kust, denk je misschien niet onmiddellijk aan Nieuwpoort. Toch heeft deze badplaats tal van leuke winkeltjes waar je vast en zeker met een lichtere portefeuille naar buiten zal wandelen. Onze favoriete winkels hier zijn het schoenenparadijs Actuel B, de casual en sporty chic-winkel Laundry Fashion, laat je onderdompelen in de wereld van denim in 7 for all Mankind of bezoek Baenk, de conceptstore die jou laat leiden doorheen de mooiste Scandinavische klassiekers.  Naast deze leuke boetieks, kan je ook even ronddwalen in de Albert I-laan en de Havenpromenade. Let’s shop until you drop!

Ontdek Brugge

Brugge is dé stad van de chocolade, want je vindt er heel wat chocolatiers. Veruit de bekendste is The Chocolate Line. Hier kan je de fenomenale creaties van chocolatier Dominique Persoone bewonderen en kopen. Denk je bij de stad brugge onmiddellijk aan historisch en ouderwets? Ga dan zeker eens binnen bij Lee Loo. Deze winkel, met invloeden van de mode -en kunstwereld, geeft jou een uniek aanbod van kledij en accessoires. Een leuk weetje hierbij is dat wat je ook koopt in deze winkel, volledig dier -en- milieuvriendelijk is. Andere leuke winkels vind je in de Steenstraat en de Langestraat. Winkel je liever in een winkelcentrum? Bezoek dan zeker het Zilverpand. Dit is gelegen is in het commerciële hart van Brugge. Je weet dus zeker wat te doen!