Holidaysuites.nl

Ready, set, GO! Ben jij helemaal klaar voor jouw volgende trip?

Ready, set, GO! Ben jij helemaal klaar voor jouw volgende trip? 

Je komt aan op je favoriete bestemming, opent je koffer en merkt op dat je dat ene cruciale ding bent vergeten! Je hebt het zeker en vast al eens meegemaakt. Goed nieuws! Wij bij Holiday Suites zorgen voor pure ontspanning en verbannen alle negatieve gevoelens. Speciaal daarom vind je hieronder een uitgebreide checklist met wat je zeker niet mag vergeten bij jouw volgende trip. 

Bathroom rules

De meest vergeten zaken vallen zeker en vast onder de categorie 'verzorging'. Vandaar beginnen we met een volledige lijst aan verzorgingsproducten die je zou kunnen nodig hebben tijdens jouw trip. Let's moisturize the bad vibes. 

 

The essentials 

Ook al denken we tijdens onze vakantie niet graag aan papierwerk of overige administratie, toch zijn er enkele belangrijke documenten die je steeds bij de hand moet hebben in geval van nood. Eén voordeel: bij Holiday Suites hoef je je geen zorgen te maken over papieren en dergelijke om in te checken. Dankzij onze elektronische check-in wordt de lijst aan belangrijke documenten al een pak korter. 

Tip: Check de vervaldatum van elk document!

Bagagechecklist
 

I don't do fashion, I am fashion!

De nodige en gepaste kledij tijdens je trip is uiteraard van cruciaal belang. Tenzij je van plan bent om een volledig nieuwe garderobe aan te schaffen tijdens de vakantie, wat we uiteraard ook helemaal goed vinden. Gekleed van kop tot teen? Check!

Bagagechecklist - Fashion
 

I phone, you tube! 

Ben je steeds bereikbaar voor het werk of speel je graag een spelletje op de sofa na een druk gevulde vakantiedag? Dan breng je best de nodige technologie mee naar de suite. Smartphones, tablets of laptops, noem maar op! Check je hieronder samen met ons af? 

Bagagechecklist - Multimedia
 

With the kids 

Komen de kids mee op vakantie? Dan zijn er zeker en vast nog heel wat zaken die ook voor hen moeten worden voorzien. We helpen je een handje. 

Ter info: Wij bij Holiday Suites hebben steeds een baby-kit ter beschikking. Voor een kleine toeslag maak je gebruik van een babybedje met matras (hoes, overtrek en laken dien je zelf mee te brengen), een babybadje en een babystoel. 

Bagagechecklist - With the kids
 

We almost packed the whole house

Na het aflopen van bovenste checklists zou je zo goed als alles moeten bijhebben. Toch geven we graag nog enkele extraatjes mee die zeker van pas kunnen komen. 

Bagagechecklist - Extra's
 

*Heb je geen lakens en/of handdoeken bijgeboekt? Dan heb je twee opties. 

  • Neem ze mee in je nu al overvolle koffer.
  • Contacteer één van onze 'Customer Heroes' om ze nog te laten toevoegen tijdens jouw verblijf. 

Ziezo! Heb je de lijst helemaal doorlopen en ben je zeker dat alles klaarstaat om te vertrekken? Dan kan je er tegenaan! Wanneer zien we jou in één van onze suites? We verwelkomen je graag. 

Ben je nog op zoek naar leuke dingen om te doen tijdens jouw verblijf? Lees hieronder onze inspirerende blogposts vol met leuke activiteiten: