Holidaysuites.nl
Gezin - Herfst - Dijk Westende

6 leuke indooractiviteiten tijdens de herfstvakantie

6 leuke indooractiviteiten tijdens de herfstvakantie

De herfst is weer in het land. Dat wil zeggen dat de blaadjes opnieuw oranje en bruin kleuren en we onze zomerkleren inwisselen voor warme truien en stevige schoenen. De herfst is dé definitie van gezelligheid, maar kan soms ook zorgen voor wat guur weer. Trek je er toch op uit tijdens de herfsvakantie om nieuwe avonturen te beleven? Hieronder lees je verschillende indooractiviteiten die je warm en droog houden.

#1 Vita Krokodiel

Gelegen tussen en onder de duinen van Middelkerke vind je het fantastische Vita krokodiel. Ben je op zoek naar een sportieve uitstap, ontspannende dag of beide? Dan kan je zeker bij hen terecht. Met een sporthal, familieglijbaan en gezellige bistro beleef je er de hele dag plezier.

Vita Krokodiel vind je op slechts 10 minuutjes gelegen van Holiday Suites Westende.

Vita Krokodiel - Middelkerke
 

#2 PlopsAqua

Ben je een echte waterrat en krijg je maar niet genoeg van waterpret? In PlopsAqua beleef je naar hartenlief onderwateravonturen en wordt letterlijk iedereen weer kind! Trotseer gigantische golven, neem een duik samen met Wickie de Viking en glij door de coolste waterglijbanen

Verblijf in onze Holiday Suites Nieuwpoort en reis slechts 25 minuten met de tram richting PlopsaAqua in De Panne. 

Plopsaqua
 

#3 De Kegel X-treme

Een dag vol stoere uitdagingen? Dat vind je bij de Kegel X-treme in Middelkerke! Je kan er bowlen, mingolfen, snookeren en zoveel meer. Klaart het doorheen de dag op? Dan kan je je wagen aan een potje karten. Durf jij het aan? 

Al deze stoere activiteiten vind je terug in Middelkerke. Van Holiday Suites Westende slechts 7 minuten rijden met de wagen of 4 minuten met tram.

De Kegel
 

#4 Sea Life

In Blankenberge is er heel wat te doen. Het is dan ook moeiljk om uit al dat leuks te kiezen. Eén van onze favorieten zorgt steevast voor een hele dag vol plezier. 

Stap binnen in de wondere onderwaterwereld van Sea Life. Van otters en pinguïns tot schildpadden en tropische vissen. Je vindt er al het moois van de zee 

Vanaf Holiday Suites Blankenberge maak je een verfrissende wandeling van 20 minuten naar Sea Life.

Sealife Blankenberge
 

#5 Goolfy Blankenberge

Wil je meer 'doen' in plaats van 'kijken'? Dan is Goolfy zeker wat voor jou! Ga voor de winst in een actief minigolf toornooi. Dat is lang niet alles, want je speelt in het donker waar alles fluorescerend licht geeft.

Op slechts 2 minuten wandelen van Holiday Suites Blankenberge, stap je binnen bij Goolfy Blankenberge. 

Goolfy Blankenberge
 

#6 Plopsa Indoor Hasselt

Weer of geen weer, kleine avonturiers tussen 2 en 10 jaar beleven een dag vol plezier in Plopsa Indoor Hasselt! Een belevenis waar je nog maanden over naspreekt? Check! Laat je onderdompelen in de magische wereld van je favoriete Studio 100-helden, én blijf helemaal warm tijdens een frisse herfstdag.

Verblijf je in Holiday Suites Houthalen-Helchteren? Perfect! Dan rij je slechts een twintigtal minuten met de wagen naar Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa indoor
 

Lees ook onze andere artikels: