2 à 6 personen

 

Op 20 km van centrum Brugge

 

Openluchtzwembad

Hotel in (Zee)Brugge

We zijn geen ‘pur sang’ hotel. Wat bieden we dan wel aan? Vakantieappartementen in Zeebrugge, nabij de haven en met een openluchtzwembad. Onze formule heeft een aantal grote voordelen. Zo dien je niet te wachten aan een receptie. Aan de hand van onze digitale check-in kan je binnen en buiten aan de hand van een code die we jou voor je aankomst bezorgen. Daarnaast zijn onze accommodaties volledig uitgerust met keuken en salon. Ook zijn huisdieren toegestaan in onze accommodaties! Tot slot zijn we niet enkel aanwezig in Zeebrugge maar over de volledige Belgische kust. Kiezen voor Holiday Suites is kiezen voor een aangenaam en ontspannen verblijf.

Waar overnachten in Brugge?

Al gedacht aan de bestemming Zeebrugge? Deze kustbestemming is één van de minder bekende kustbestemmingen. Ongeacht de bekendheid heeft Zeebrugge enorm veel troeven. Zo kan je er vanuit de haven een heerlijke rondvaart maken op de Noordzee, een bezoekje brengen aan het strand, heerlijk eten en drinken in de talloze restaurantjes. Zeebrugge beschikt ook over een vismijn, verse vis gegarandeerd! Met de uitgeruste keuken in onze appartementen kan je genieten van een heerlijk verse vis! Wil je nog meer troeven van Zeebrugge ontdekken? Neem zeker een kijkje op onze blog.

De grootste troef van Zeebrugge is ongetwijfeld zijn locatie ten opzichte van de stad Brugge. Zo bereik je Brugge na slechts 20 km rijden. Zoals je al dan niet weet is Brugge sinds 2000 opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Wanneer je in Brugge wandelt waan je jezelf in een gigantisch openluchtmuseum. Natuurlijk heeft de grote bekendheid van Brugge als toeristische trekpleister gevolgen met betrekking tot de prijs en de drukte... Vandaar dat Zeebrugge een uitstekend alternatief is! Het biedt de opportuniteit te genieten van Brugge maar ’s avonds terug te trekken in het rustige Zeebrugge aan een voordelige prijs. Daarnaast kunnen zo kunst en cultuur gekoppeld worden aan strand en ontspanning. De belangrijkste bezienswaardigheden in Brugge kan je raadplegen door op de link te klikken. 

Ontdek onze vakantieverblijven(6)

Vanaf
€ 354
€ 248

Basic vakantieverblijf voor 6 personen

Aan zee, België
61
  Vanaf
  € 395
  € 277

  Comfort vakantieverblijf voor 6 personen

  Aan zee, België
  62
   Vanaf
   € 418
   € 293

   Deluxe vakantieverblijf voor 6 personen

   Aan zee, België
   62

    Ontdek wat Zeebrugge te bieden heeft