Holidaysuites.nl

Ontspan en Geniet van het Strand in Nieuwpoort

Ontdek het betoverende strand van Nieuwpoort bij Holiday Suites!

Geniet van zon, zee en zand op een stevige wandelafstand van onze accommodaties. Het strand van Nieuwpoort is de ideale plek om te ontspannen, te spelen en onvergetelijke momenten te beleven.

Het uitgestrekte en goed onderhouden strand biedt volop ruimte om te zonnebaden, te picknicken en te genieten van de verfrissende Noordzeegolven. Of je nu wilt zwemmen, vliegeren of een strandwandeling wilt maken, het strand van Nieuwpoort heeft voor iedereen iets te bieden.

Voor de avonturiers zijn er tal van watersportmogelijkheden beschikbaar, zoals zeilen, windsurfen en kitesurfen. Voor de kinderen is er een speelzone op het strand waar ze zich kunnen vermaken terwijl ouders ontspannen in de zon.

 

Met de hond op strand Nieuwpoort

Geniet samen met je trouwe viervoeter van het hondvriendelijke strand van Nieuwpoort. Bij Holiday Suites begrijpen we dat jouw hond ook deel uitmaakt van het gezin en daarom zijn honden van harte welkom in onze suites.

Let op: In Nieuwpoort zijn honden, weliswaar aan de leiband, van 16 september tot en met 14 juni toegelaten op het strand. Vanaf 15 juni tot en met 15 september zijn honden niet toegelaten op het strand.

 

Holiday Suites Nieuwpoort

Bij Holiday Suites Nieuwpoort bevind je je op een ideale locatie om te genieten van al het moois dat het strand van Nieuwpoort te bieden heeft en ook de binnenstad zelf! Onze comfortabele suites van Nieuwpoort liggen op een stevige wandelafstand van het strand met tal van openbaar vervoersmogelijkheden, zodat je gemakkelijk heen en weer kunt gaan tussen de zee, de stad en je vakantieverblijf.

Of je nu wilt genieten van een dag met jouw hond op het strand, wilt genieten van watersportavonturen of gewoon wilt ontspannen met je voeten in het zand, het strand van Nieuwpoort biedt voor elk wat wils. Kom en ervaar de magie van het strand van Nieuwpoort bij Holiday Suites. Boek nu jouw vakantie en maak je klaar voor een onvergetelijke strandvakantie aan de Belgische kust!

Het strand van Nieuwpoort heeft ook:

  • Gezellige restaurants
  • Mooie bars
  • Leuke winkels
 
Nieuwpoort

 

In de omgeving: 276km