Holidaysuites.nl
Vakantie in Blankenberge met zeezicht

Hotel in Blankenberge met zeezicht

Hotel versus vakantieappartement

Een echt hotel zijn we niet, maar wat zijn en doen we dan wel? Bij ons kan je terecht voor een vakantie aan de Belgische kust. Je overnacht in een volledig uitgerust vakantieappartement. Dat betekent dat je een keuken, living, slaapgedeelte en badkamer ter beschikking hebt.

Onze formule heeft een aantal grote voordelen. Zo zijn er geen wachttijden aan de receptie. Aan de hand van onze digitale check-in kan je jouw vakantieverblijf direct betreden via een code die we jou voor aankomst bezorgen.

Ons concept leggen we graag hier uit.

Appartementen in Blankenberge met zeezicht

Op zoek naar een topverblijf aan de Belgische kust? In Holiday Suites Blankenberge geniet je van een uitgerust appartement met zeezicht aan de Belgische kust. Het bruisende Blankenberge is gekend om tal van redenen. Zo heb je er bars, restaurants, de pier, en tal van andere bezienswaardigheden! Wanneer je opteert voor een verblijf aan de Belgische kust wil je natuurlijk een maximale hoeveelheid "vitamine zee" opdoen! Ook hier vervult Holiday Suites al jouw wensen. Wens je wat meer luxe? Bekijk zeker eens onze penthouses.Is er zeezicht?

Ja, dat is zeker! Bij Holiday Suites Blankenberge geniet je van zeezicht. Daarnaast kan je ook kiezen voor stadszicht.

Waar ligt Holiday Suites Blankenberge?

Je vindt ons op de zeedijk, vlakbij het strand. Vanuit je vakantieappartement sta je meteen in de stad én op het strand.

Voordelen van een vakantieappartement

  • Eigen keuken met vaatwasser, frigo, bestek en alles wat je nodig hebt...
  • Niet gebonden aan restaurant-uren van een hotel.
  • Wij werken met een digitale receptie, waardoor je met codes binnen en buiten kan.
  • Kindvriendelijk overnachten aan zee
  • Huisdieren welkom