Holidaysuites.nl

Aparthotel in Blankenberge met zeezicht

Aparthotel Blankenberge

Op zoek naar inspiratie voor een romantisch weekendje weg? Of naar de ideale accommodatie voor de volgende familievakantie? Dan is ons aparthotel in Blankenberge zeker iets voor jou.

Alle vakantieappartementen beschikken over een eigen keuken, living en badkamer. Je hebt de keuze uit stadszicht en zeezicht.Penthouse aan de Belgische kust met zeezicht huren

Wist je dat we in Blankenberge ook 2 penthouses aanbieden? We hebben eentje voor 4 personen en eentje voor 10 personen.

Vanaf
€ 600
€ 540
2 nachten
2 personen

Penthouse - 4p | 2 Slaapkamers | Rooftop terras - Zeezicht

West-Vlaanderen
42
  • Slaapkamer met dubbelbed x 2
Vanaf
€ 1.200
€ 960
2 nachten
2 personen

Penthouse - 10p | 3 Slaapkamers - Slaaphoek | Rooftop terras - Zeezicht

West-Vlaanderen
103
  • Slaapkamer met dubbelbed x 2
  • Afgesloten slaaphoek met stapelbed
  • Slaapkamer met dubbelbed en stapelbed

Aparthotel in Blankenberge met zeezicht

In Blankenberge hebben we appartementen met zeezicht en stadszicht. Wat je ook kiest, je verblijft op een fantastische locatie. Zo logeer je dicht bij het strand. Je hoeft letterlijk de deur open te zwieren en je staat op de zeedijk.

Dicht bij Brugge

Je vindt Holiday Suites Blankenberge op 15 minuten van het prachtige Brugge. Je kan met de trein naar Brugge, want je logeert niet ver van het station van Blankenberge! Ben je met de auto op vakantie? Dan sta je zo in Brugge.

Wat is er allemaal te doen in en rondom Blankenberge?

We helpen je maar al te graag met het zoeken naar leuke uitstapjes en activiteiten in en rond Blankenberge. Van fietsen tot kunst & cultuur... Neem een kijkje in onze inspiratiegids.Hotel aan de Belgische kust

We zijn geen hotel pur sang. Bij ons boek je een vakantieappartement en geniet je in alle vrijheid van de Belgische kust.

Je overnacht letterlijk aan zee. Je kan kiezen tussen appartementen met stadszicht en zeezicht. 's Ochtends ontwaken en meteen zeezicht... Doe daarbovenop nog eens een stevige portie zon. Perfecte mix voor een geweldige vakantie, toch?!

Vanuit je appartement wandel je zo naar SEA LIFE. Ook de Belgium Pier is niet ver weg. Eigenlijk kan je alles als dichtbij beschouwen! Holiday Suites Blankenberge is ook makkelijk bereikbaar, want het station is op wandelafstand.