Holidaysuites.nl
Enjoy and feel comfortable

1 nachtje weg in België

Een appartement huren voor 1 nacht? Een vakantiehuis of hotel vinden voor 1 nacht? Niet altijd makkelijk! Bij Holiday Suites is het wél mogelijk om voor 1 nacht te boeken. Wij zijn flexibel! Bij ons kan je ook vrij kiezen op welke dag je aankomt. Of je nu op dinsdag, zaterdag of zondag aankomt... Maakt voor ons niet uit.

Een overnachting aan de Belgische kust

Een weekendje Belgische kust? Altijd een goed idee. Overnacht 1 nacht op één van onze vakantiebestemmingen aan zee. Van Westende en Nieuwpoort tot Blankenberge.

Binnenzwembad en wellness

In Nieuwpoort kan je genieten van ons binnenzwembad en wellness. Helemaal gratis! Ook Holiday Suites Zeebrugge beschikt over een binnen- en buitenzwembad. Je hebt er ook een wellness en een fitness. Je vindt hier alle info over een vakantie aan de Belgische kust met zwembad en wellness inbegrepen.

Zeezicht

Opstaan met zicht op zee of gezellig eten met prachtig uitzicht? In Blankenberge hebben we vakantieappartementen met zicht op zee.

Nachtje weg in Limburg

Is overnachten in de bossen meer je ding? Dan is de prachtige natuur van Limburg een aanrader. Op vakantiedomein Hengelhoef hebben we gezellige vakantieappartementen, voorzien van alle comfort. In de buurt heb je onder meer Bokrijk, Fietsen door het Water, Maastricht, Hasselt...