Holidaysuites.nl

De gezelligste kerstmarkten in en rond Limburg

De gezelligste kerstmarkten in en rond Limburg

Zouden ze Mariah Carey al aan het ontdooien zijn? 😉 Als het van ons afhangt mag dat zeker! Laat die gezellige sfeer, lichtjes en kerstliedjes maar weer komen. Ben jij er ook zo klaar voor? Lees dan snel verder zodat je jouw kersttripje al kan plannen met leuke kerstmarktjes in en rond Limburg. 

1. Winterland Hasselt

Ook deze winter ervaar je winterse gezelligheid tijdens Winterland Hasselt. De overdekte ijspiste, het Grand Café en de spiegeltent zijn opnieuw aanwezig om jou een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Verblijf je bij Holiday Suites Limburg? Dan ben je slechts 20 minuten verwijderd van dit kerstspektakel. Kom jij ook langs tussen 17 november en 7 januari? 

Winters Hasselt

2. Magisch Maastricht

Spring je net over de grens? Dat kan perfect! Kies dan bijvoorbeeld voor een bezoekje aan Magisch Maastricht van 30 november tot en met 31 december. Je beleeft er avontuur, maar ook fanatasie op de ijspiste en met een wandeling onder de lichtjes.

Op slechts 36 minuten rijden van onze residentie in Houthalen-Helchteren kom je terecht in deze sprookjeswereld. Zeker de moeite waard!

Magisch Maastricht

3. Dé kerststad van Nederland

Zet je schrap voor hét kerstspektakel van het jaar! Ook dit jaar wordt het stadje Valkenburg helemaal omgetoverd tot hét kerstoord van de lage landen. Een niet te missen bezienswaardigheid als je bij Holiday Suites Limburg verblijft.

Op slechts 40 minuten rijden van onze residentie ontdek je heel wat sprookjesachtige activiteiten. 

Kerst in Valkenburg

4. Wintertijd in Heerlen

Warm helemaal op tijdens de koude winterdagen in Heerlen. Het hele gezin zal zich ongetwijfeld fantastisch amuseren tijdens deze kerstmarkt. Van 14 december tot en met 7 januari kan je er schaatsen op de fantastische ijspiste, gezellig struinen van kraampje tot kraampje en geniet je van de winterse sfeer. 

Je rijdt 33 minuten richting Heerlen vanaf jouw suite. 

Kerst in Heerlen

Hebben we je al helemaal warm gemaakt?